Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Otvorena najbolja teretana za Les Mills programe i Beogradu

Otvorena najbolja teretana za Les Mills programe i Beogradu

Da je fitness zajednica sve jača u Srbiji, i da je nova misija “biti zdraviji i lepši” oživela i u našoj zemlji ukazano je na otvaranju najsavremenije licencirane teretane za Les Mills programe u Beogradu u ulici Dimitrija Tucovića 42.
Sa Novog Zelanda, ovaj tip grupnog vežbanja postao je obožavan širom sveta pa i kod nas. Les Mills na svaka 3 meseca obnavlja svoje programe novim koreografijama, muzikom i edukacijom instruktora i tako stvara iskustvo vežbanja i povećava brigu o zdravlju tela.

Les Mills i Ethnogym su dugogodišnji partneri. Zajedno unapređuju fitnes i poboljšavaju zdravlje kroz 7 LesMills programa (Body pump, Body step, Body attack, Body combat, RPM, BodyVive i Grit). Etnogym instruktori prate inovacije i primenjuju ih sa svojim vežbačima. Kao najefikasniji fitnes program na svetu, ovaj program se trenutno održava u više od 15 000 klubova koji se nalaze u više od 80 zemalja, sa oko pet miliona učesnika svake nedeljno.

etno gym Otvorena najbolja teretana za Les Mills programe i Beogradu

Licencu za Les Mills programe poseduje lanac fitness centara Etnogym, koja u periodu otvaranja ove nove savremeno opremljene teretane na Zvezdari, daje popust na članarinu, te mesečno možete vežbati za samo 2800 dinara.

Priznanje koje je ovaj program dobio od IHRSA’s Club Business International magazina je duboki trag u industriji fitnessa zato što je “postao za grupno vežbanje isto što i Mekdonalds za hamburgere”. Les Mills je proizveo mnogo više od inovativne i efektivne forme vežbanja, danas je to globalni fitnes fenomen.

Les Mills je kreator i vlasnik programa Body PumpTM, Body CombatTM, Body AttackTM, Body StepTM, Body BalanceTM, RpmTM, Body JamTM, Sh’bamTM, Body ViveTM, CX WorksTM, GRITTM Series. Ovi koncepti predstavljaji marke zaštićene zakonom i samo licencirani fitnes klubovi mogu da rade po Les Mills programima.

Za više informacija kao i za probni trening, možete posetiti sajt www.ethnogym.com 

Editors choice