Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovakve košulje mora imati svaki muškarac

Ovakve košulje mora imati svaki muškarac

Nikada nije bilo bolje vreme za mušku modu nego što je sad. Nema ničega što već nije isprobano – neon boje, cvetni print, mornarski stil… Međutim, trendovi dođu i prođu, ali neke stvari nikada ne izlaze iz mode. Takva stvar su i košulje. Za posao, za izlazak, karirane, teksas, košulje su nešto što svaki muškarac mora da ima u svom garederoberu. Ovo je pet vrsta košulja, koje morate imati:

Bela košulja

basics white plain men shirt 12bsh28040 Ovakve košulje mora imati svaki muškarac

Ovo je osnovni i najvažniji komad u vašem ormaru. Nezamenljiva bela košulja može da se nosi i sa odelom, na farmerke, ispod džempera, sa kravatom, sa leptir mašnom… Toliko je mogućnosti i prilika u kome je možete nositi, a vaša odevna  kombinacija nikad neće izgledati isto. Ukoliko kojim slučajem nemate belu košulju, što pre je kupite, nećete se pokajati!

Klasična plava košulja

Highlander Men Light Blue and White Check Shirt ebb3f909f322a2ac604e9f4610086d6d images 1080 1440 mini Ovakve košulje mora imati svaki muškarac

Pored bele, plava je neizostavna boja vaše košulje. U zavisnosti od tena i boje kose, odaberite nijansu koja vam najlepše stoji. Ako imate veoma svetao ten, plava će vam mnogo bolje stajati od bele košulje.

Roze nije samo za devojčice

pink dress shirt black striped tie black belt black pants Ovakve košulje mora imati svaki muškarac

Možete ih voleti ili ne, ali roze košulje ne izlaze iz mode! Poenta kod nošenja roze košulje je ubosti pravu nijansu. Niko ne kaže da morate nositi baš pink košulju. Ali nežnije roze, boje kajsije, puder boja i slično su pun pogodak! Naročito leti kada pocrnite, ove košulje su nešto u čemu ćete izgledati fantastično.

Crna

Pepe Jeans Men Busker Black Shirt f15ed50499fc08827ae35531ac8e9b92 images 1080 1440 mini Ovakve košulje mora imati svaki muškarac

Ovo je sigurna varijanta oko koje nema mnogo polemike i sa kojom nema greške. Crno se slaže sa svim bojama, može se nositi u svakom godišnjem dobu i ako ne znate šta da obučete, vezanih očiju možete napraviti kombinaciju sa crnom košuljom.

Košulja na štrafte

x13516715111 Ovakve košulje mora imati svaki muškarac

Tanje štrafte, deblje štrafte, poprečne, uzdužne, toliko je različitih modela! Preporučujemo da izaberete najklasičniji. Recimo belu košulju sa sitnim crnim ili teget štraftama. Uzdužne pruge učiniće da delujete mršavije.


Lenka Gatić

Editors choice