Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ove jeseni nosimo elegantne, vintidž i militari komade

Ove jeseni nosimo elegantne, vintidž i militari komade

Gutsi, elegantna i u skladu sa najnovijim trendovima – Gaudi dama u sezoni jesen/zima 2014. Stilovi koji provejavaju kroz različita modna raspoloženja – New Bon Ton, Vintage Market, Gipsy Military.

New Bon Ton

Najizraženija bonton strana ženske duše začinjena pank-rok uticajima, udahnula je život Super Street izgledu tipičnom za najprepoznatljivije komade iz mode devedesetih. Tema koja se poigrava kontrastima – klasični komadi kroz vizuru Mix & Match tkanina i boja: Jackuard, ekokoža – dostupni su u širokom spektru boja – kontrastna kombinacija crne i bele – uz varijante u punk rubin, plavoj i šokantnim pink nijansama. Kultni modeli devedesetih – koža i bajker jakne, super skinny pantalone sa visokim strukom, mešaju sa više klasičnih elemenata ženske garderobe.

Ove jeseni nosimo elegantne vintidž i military komade5 Ove jeseni nosimo elegantne, vintidž i militari komade Ove jeseni nosimo elegantne vintidž i military komade2 Ove jeseni nosimo elegantne, vintidž i militari komade

Vintage Market

Draž otkrivanja jedinstvenih komada šezdesetih i sedamdesetih godina dok obilazite vintage pijace pretočena je u drugu liniju kolekcije jesen/zima 2014. Dragoceni protagonisti su vezeni detalji i materijali: tricot Lapin, moher trikotaža, laminirane tkanine i vuneni komadi koji daju život svim “must have” modelima za nešto hladnije dane. Kaputi sa detaljima od eko krzna, pončo i trikotaža od štampane meke Angora vune podrazumevaju se u vašem garderoberu. Masivni cvetni printovi na pantalonama, kao i neizbežni animal, dostupni su u prirodnim bojama, ali i bebi roze do asfalt sive.

Ove jeseni nosimo elegantne vintidž i military komade Ove jeseni nosimo elegantne, vintidž i militari komade Ove jeseni nosimo elegantne vintidž i military komade4 Ove jeseni nosimo elegantne, vintidž i militari komade

Gipsy Military

Klasične parka jakne su “začinjene” grunge uticajem uz detalje od eko krzna, satena i bukle platna; jakne sa ojačanim kragnama od eko krzna uz dosta kamuflažnog printa u kombinaciji sa cvetnim printom. Tkanine i boje održavaju DNK military stila u kolekciji koja obiluje bojama od zelene do bronzane i crne.

Ove jeseni nosimo elegantne vintidž i military komade1 Ove jeseni nosimo elegantne, vintidž i militari komade Ove jeseni nosimo elegantne vintidž i military komade6 Ove jeseni nosimo elegantne, vintidž i militari komade

Kolekciju jesen/zima 2014. brenda Gaudi možete kupiti u prodavnicama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Editors choice