Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Ove zime utoplite srce koliko i telo

Ove zime utoplite srce koliko i telo

Zima može biti hladno i usamljeno vreme za one koji je provode bez partnera – ali više ne. Imamo par predloga za vas kako da se ušuškate, i utoplite ne samo telo već i srce.  Penušave kupke, gorući kamin i puno tople čokolade su samo nekoliko načina da se osećate bezbedno i udobno. Nastavite čitanje i saznaćete ostale…

Gorući kamin

Lepo je biti sam u sobi punoj stranaca. Noću ili vikendom posetite kafić koji poseduje kamin uz koji ćete se priljubiti i utopliti. Za veće zadovoljstvo, ponesite vašu omiljenu literaturu i čitajte.

Ugrejano ćebe

Niko ne voli da uskoči u ledeno hladnu posteljinu. Zagrejte svoj krevet sa ugrejanim ćebetom pre nego utonete u njega.

Pronađite krznenog drugara

Životinje kao pratioci mogu ponuditi toplotu, ljubav i podršku. Sklupčajte se sa svojim ljubimcem ili dobrovoljno pričuvajte ljubimca nekog vašeg prijatelja ili komšije.

krznena ljubav Ove zime utoplite srce koliko i telo

Krzneni drugar kraj koga ćete se sklupčati

Dečkov duks minus dečko

Predimenzionalni dečkovi džemperi ili duksevi su sada in, nosite ih ponosno. Mogu biti i od nekog muškog člana porodice. Tate ili brata, recimo.

Salsa

Kako biste pokrenuli pumpanje krvi i podigli adrenalin, počnite sa tim časovima salse koje ste oduvek hteli da posetite ili bilo koji drugi ples.

Spa u kući

Iskoristite kadu u kući da napravite sopstveno spa iskustvo, upotpunite ga omiljenim numerama. Uz penušavu kupku ili mirisne soli, ispunite kadu ružinim laticama ili kriškama citrusa za slatko, romantični dodir.

kupka Ove zime utoplite srce koliko i telo

Za slatko, romantični osećaj

Domaći kolačići

Pecite puno čokoladnih kolačića i usavršite svoj recept. Miris je božanstven, za utehu i zagrevanje. Nekoliko pojedite sami, ali takođe možete steći nove prijatelje tako što ćete ih podeliti sa komšijama.

Topla čokolada ili čaj

Prepustite se penušavim, penastim i gustim toplim napitcima kao što su čajevi ili tople čokolade u hladnim jutrima ili noćima.

topli napitci Ove zime utoplite srce koliko i telo

Napitak ili kolačići od čokolade za hladne dane

Filmovi

Da li ste se nekad smejali toliko da vas je stomak zaboleo? Sigurno jeste, i opet ćete ako pogledate neki film koji će vas zasmejati do suza. Preporučujemo “Deveruše”.

Istezanje

Istezanje! Vrlo je jednostavno izležavati se na kauču tokom cele zime i čekati da stigne proleće. Ukoliko krenete sa nekom aktivnošću osećaćete se energičnije, mršavije i seksi u svom telu.

Izvor fotografija: pinterest.com


Jovana Jovović studira novinarstvo na Fakultetu za kulturu i medije, piše kratke priče i beleži citate i omiljene delove iz knjiga koje čita. Možete ih pronaći na njenom blogu. Obožava Beograd, voli Novi Sad i uvek se vraća u Bar. Leto ne može da zamisli bez mora.

Editors choice