5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

“P.S. Volim te”: Šta kada nekog više nema?

“P.S. Volim te”: Šta kada nekog više nema?

“P.S. Volim te” (P.S. I Love You) predstavlja priču zbog koje nam se srce stegne, ali u isto vreme nam pokazuje koliko kreativna i velika ljubav može da bude.

Sve izgleda savršeno. Dugogodišnja veza, venčanje, zajednički život. A onda se sve sruši kao kula od karata. Holi Kenedi (Holly Kenedy) koju igra Hilari Svonk (Hilary Swank) nije očekivala da će njenu sreću prekinuti smrt čoveka koga je najviše u životu volela. Džerard Batler (Gerard Butler) kao Džeri Kenedi (Gerry Kennedy) pojavljivao se samo u prvim sekvencama filma, ali je za svoju voljenu uradio nešto što smo zapamtili sve dok na ekranu nije pisalo: kraj.

Znao je da umire, i želeo je da i nakon njegove smrti Holi ne ostane sama. Unapred je isplanirao kako će joj pomoći. U određenom vremenskom intervalu slao joj je pisma i uputstva šta, kada i kako treba da radi. A na kraju svakog pisma stajalo je: P.S. Volim te. Pomogao joj je da shvati da neće živeti večno i da treba da iskoristi svaki dan svog života, makar to značilo i da neko drugi zauzme njegovo mesto.

psiloveyou2 P.S. Volim te: Šta kada nekog više nema?

Ljubav i nakon smrti

Ovo je u realnosti malo verovatno. Ali dok gledate ovaj film, može vam pasti na pamet kako da na inovativan način pokažete voljenoj osobi koliko vam je važna.


Ivana Vukić se školuje za posao novinara. Jedna je od retkih koja obožava svoju buduću profesiju. Ne može da zamisli dan bez ljubavi, dragih ljudi, svog hrčka i fakulteta. Nadahnjuje je muzika Yann-a Tiersen-a, drame Biljane Srbljanović i dokumentarci. Želja joj je da jednog dana osnuje humanitarni fond i da stekne toliko iskustva kako bi definisala životnu filozofiju poput one Meše Selimovića u knjizi “Derviš i smrt”. “Čovek je proklet i žali za svim putevima kojima nije prošao.”

Editors choice