Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Style inspo: Kako da izdominiraš noseći athleisure trend

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Packtivity2

Packtivity2

Međunarodni žiri, sastavljen od vrhunskih domaćih i internacionalnih stručnjaka bira najbolji dizajn pakovanja u Srbiji za 2011/12. Po prvi put u Srbiji gostovaće i g-din Bjorn Kusofski (Björn Kusoffsky), kreativni direktor u renomiranoj švedskoj dizajn agenciji Stockholm Design Lab.

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas obavestimo da je udruženje “Srpska dizajn platforma“ – Designed.rs kao najrelevantniji i najposećeniji domaći sajt o dizajnu, pokrenula prvi nacionalni Konkurs za najbolji dizajn pakovanja proizvoda u Srbiji za 2011/12, koji je otvoren od 13. novembra do 3. decembra 2012. godine.

Takođe, 10. decembra u Hotelu Park s početkom u 10h  biće održana jednodnevna međunarodna konferencija PACKTIVITY2 – konferencija o identitetu, funkcionalnosti i estetici pakovanja proizvoda koja okuplja najbolje praktičare iz oblasti packaging dizajna. Na konferenciji ćemo predstaviti neka od najboljih idejnih rešenja na našem tržištu, ali i u inostranstvu kroz tri segmenta konferencije: međunarodno, regionalno i lokalno iskustvo.

Packtivity2 Bjorn Kusoffsky Packtivity2

Po prvi put u Srbiji gostovaće i g-din Bjorn Kusofski, kreativni direktor u renomiranoj švedskoj dizajn agenciji Stockholm Design Lab.

Konferencija ima za cilj da približi dobre primere iz prakse domaćim dizajnerima i kompanijama, kao i da predstavi mogućnosti vrednovanja, ocenjivanja i važnosti dizajna pakovanja. Želimo da naglasimo vrednost koju pakovanje ima, da promovišemo kreativnost i nagradimo najbolje.

Specijalan gost predavač na konferenciji je Bjorn Kusofski, osnivač i kreativni direktor renomirane švedske multidisciplinarne agencije Stockholm Design Lab.

Učesnici predavači na konferencije su: Stockholm Design Lab, Bruketa&Žinić OM, Popular Bruketa&Žinić OM, Unibrand, Peter Gregson, Coba&associates.

Svečana dodela nagrada za najbolje radove pristigle na konkurs, kao i glavne nagrade – GRAND PRIX za najbolji dizajn pakovanja proizvoda u Srbiji održaće se 10. decembra u Hotelu Park u Beogradu, nakon završetka predavanja i okruglog stola sa učesnicima konferencije. Sastavljen od vrhunskih domaćih, regionalnih ali i međunarodnih članova, stručni žiri, predvođen g-dinom Kusofskim iz  Stockholm Design Lab-a ocenjivaće pakovanja i radove koji će konkurisati u nekoliko kategorija. Više informacija o konkursu možete pogledati ovde.

Pakovanje koje osvoji GRAND PRIX za najbolji dizajn pakovanja proizvoda u Srbiji osvojiće i prestižnu titulu Best Pack 11/12“, kao i pravo da ovaj pečat nosi godinu dana.

Autor projekta, organizator i producent konferencije je Udruženje “Srpska dizajn platforma” – Designed.rs.

PARTNERI U PROJEKTU: SIEPA – Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza, Ambasada Švedske u Beogradu, Fakultet primenjenih umetnosti (FPU), Hotel Park, Štamparija Mačinković, Marketinška agencija Superdot.

Sve informacije možete naći na Facebook stranici.

Editors choice