Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Pametni telefoni: Aplikacije koje ćete obožavati

Pametni telefoni: Aplikacije koje ćete obožavati

Otkako je iPhone ušao u naše živote, prestali smo da živimo životom koji smo do tada poznavali. Ljudi su mobilni telefon počeli da koriste ne samo kao sredstvo kojim će putem poziva ili poruka stupiti u kontakt sa drugima, već su ove uređaje počeli da upotrebljavaju i za mnoge druge svrhe.

Pametni telefon je postao kao naša produžena ruka, naš prozor u svet nešto putem čega možemo da saznamo skoro sve o skoro svemu što nas zanima.

Međutim iako svakodnevno proizvođači izmišljaju nove mogućnosti, aplikacije i funkcije za naše male elektronske prijatelje, postoje one najosnovnije, koje će olakšati život čak i najvećim tehnološkim neznalicama ili protivnicima moderne tehnologije.

Personalizovana pozadina

Kada kupite telefon, svakako da imate već u ponudi fabričke verzije pozadina. Međutim, zašto ne biste stavili neku fotografiju koja će vas nasmejati ili vam ulepšati dan.

Neka vaš najbolji prijatelj ili dečko stane na staklo, tako da pritisne lice i napravi smešnu facu. To će biti zabavna fotografija, koju dodatno možete doraditi u nekom editoru za fotografije i eto specijalne pozadine za vaš telefon.

Vibracije

Svi već znamo da možemo da menjamo zvono na telefonu, pa tako i da naša omiljena pesma svira svaki put kada nas neko pozove. Međutim, da li ste znali da možete da menjate i vibracije?

Već u samom telefonu noviji modeli imaju opciju da izaberete različite vrste vibracija, a ukoliko vam treba još izbora, posetite aplikaciju Vibe i podesite različite vibracije za vaše kontakte.

Vremenska prognoza

Koliko je zgodno da na svom ekranu uvek možete videti kakvo je vreme i kako će se menjati u narednim satima. Aplikacija Weather Lock Screen omogućava da vaš početni ekran bude tako dizajniran da vam pokazuje trenutne vremenske prilike. Ukoliko ne želite, ne morate to podesiti, možete skinuti vidžet, pa onda klikom na njega doći do željenih informacija.

weather phone Pametni telefoni: Aplikacije koje ćete obožavati

Ikonice

Vaš ekran je pun raznih ikona za bezbroj aplikacija ili funkcija koje vaš telefon ima, međutim, ukoliko vam se neke od njih ne dopadaju, možete ih promeniti! U tome će vam pomoći aplikacija Iconical, CocoPPa i App Icons.

Možete da izaberte iz seta ponuđenih varijacija ili čak aploudovati neku fotografiju iz svoje datoteke.

Isključite kompjutrer telefonom

Korišćenjem Near Field Communication (NFC) antene možete podesiti da se vaš kompjuter automatski ugasi samo jednim klikom. Ova aplikacija ima još mnogo funkcija, poput deljenja raznih informacija ili podešavanja modela vožnje.

Lenka Gatić

Editors choice