Ne mislimo da bilo šta može da nadmaši selfie fotografije. Ali pojavile su se i nove vrste fotografija koje su preplavile društvene mreže.

Kada ovo govorimo, mislimo na fotke koje prave zaljubljeni parovi. Kao da im nije dovoljno što su srećni i zadovoljni, već moraju to i svima ostalima da natrljaju na nos.

Zato nas svakodnevno obasipaju fotografijama na kojima se ljube, grle, drže za ruke i slično.

Ali koji od svih ovih foto-trendova su najzapaženiji?

Fotografije sa porođaja

Ovaj trend je nastao u Americi, a sada polako zahvata i Evropu. Iako se većina ljudi slaže da je porođaj jedan od najintimnijih činova, koje ne bi trebalo deliti sa svima, ali iz nekog razloga ovakve fotografije kruže netom.

Matching Mom and Baby Parovi, ove fotografije morate imati!

Seks selfiji

Neki parovi nemaju problem sa tim da se fotografišu u krevetu. I to u najintimnijim seksi pozama, polugoli. Iako vam to možda zvuči previše, trebalo bi da znate da ovakve fotke mnogi već smatraju normalnim.

michelle keegan a Parovi, ove fotografije morate imati!

“Couplies”

Umesto da slikate samo svoje lice, na fotografiji bi trebalo da se nađu dva lica. Vaš i lice vašeg partnera. Ukoliko je nekada Facebook status in a relationship bio znak da ste u ozbiljnoj vezi, sada ostatku sveta poručite da ste zaljubljeni baš ovakvim zajedničkim fotografijama.

Taylor Swift spent little time Ed Sheeran couple mugs Parovi, ove fotografije morate imati!

Zumiran poljubac

Ovo može biti veoma simpatično i romatično, sve dok ne preterujete. Niko ne želi da gleda vaše isprepletane jezike. Strasne poljupce ostavite za četiri zida, a nežne i romanične će vam svi rado lajkovati.

tumblr m64zs9TMuf1ryelu8o1 5001 Parovi, ove fotografije morate imati!

Srca rukama

Videli smo bar milion ovakvih fotografija, ali lajkovaćemo i vašu. Napravite srce u pesku, srce rukama, srce kako god, svideće nam se, jer je simpatično i romantično.

awkengagement13 Parovi, ove fotografije morate imati!


Lenka Gatić

Editors choice