Nedeljni horoskop: 10. mart- 16. mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Koliko partnera treba imati pre braka

Koliko partnera treba imati pre braka

1/2

Neka istraživanja iznela su broj koji zaprepašćuje. Ne, ne radi se o silnim nulama, kao na lotou, to je jedan vrlo skorman broj – 4 i slovima četiri.

U prvom trenutku setite se da verovatno da ne možete ni da se setite svih svojih partnera, ali kad među njima nabrojite one sa kojima ste proveli neko vreme u vezi, koje ste u nekim periodima života smatrali svojim partnerima, ostaćete daleko ispod prvog dvocifrenog broja.

Jer, koliko dugo treba da živite, ako ste imali deset veza, a u svakoj proveli prosečno dve godine (jer manje od toga ne spada u ozbiljnu vezu) računajući da ste prvu započeli u starijem tinejdžerskom uzrastu i uzevši u obzir da sigurno niste započinjali sledeću odmah čim ste prekinuli prethodnu. Dakle, dodajte barem po četiri meseca između svake veze. I ispašće da imate već blizu 40, a da još niste ostvarili brak i zasnovali porodicu, jer niste stigli od ozbiljnih veza, kojih eto, nije bilo više od 10. Pa, nerealno.

Koliko partnera treba imati pre braka Koliko partnera treba imati pre braka

Verovatnije je da ste imali svega dve, tri veze koje su vas zaista angažovale, u kojima ste se posvetili i naučili mnogo o sebi, o ljubavi, o gorčini, razočaranju i lomljenju srca. A još bliže realnosti je da ste imali samo jednu takvu vezu, dok vas ostale dve, tri, nisu tako duboko dotakle i pokrenule, jer čoveku treba vremena da se oporavi od emotivnih slomova, od ljubavi koja nas nije dovela do hepi enda, ali nas je opasno gurnula ka ivici depresije.

Editors choice