Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Koliko partnera treba imati pre braka

Koliko partnera treba imati pre braka

1/2

Neka istraživanja iznela su broj koji zaprepašćuje. Ne, ne radi se o silnim nulama, kao na lotou, to je jedan vrlo skorman broj – 4 i slovima četiri.

U prvom trenutku setite se da verovatno da ne možete ni da se setite svih svojih partnera, ali kad među njima nabrojite one sa kojima ste proveli neko vreme u vezi, koje ste u nekim periodima života smatrali svojim partnerima, ostaćete daleko ispod prvog dvocifrenog broja.

Jer, koliko dugo treba da živite, ako ste imali deset veza, a u svakoj proveli prosečno dve godine (jer manje od toga ne spada u ozbiljnu vezu) računajući da ste prvu započeli u starijem tinejdžerskom uzrastu i uzevši u obzir da sigurno niste započinjali sledeću odmah čim ste prekinuli prethodnu. Dakle, dodajte barem po četiri meseca između svake veze. I ispašće da imate već blizu 40, a da još niste ostvarili brak i zasnovali porodicu, jer niste stigli od ozbiljnih veza, kojih eto, nije bilo više od 10. Pa, nerealno.

Koliko partnera treba imati pre braka Koliko partnera treba imati pre braka

Verovatnije je da ste imali svega dve, tri veze koje su vas zaista angažovale, u kojima ste se posvetili i naučili mnogo o sebi, o ljubavi, o gorčini, razočaranju i lomljenju srca. A još bliže realnosti je da ste imali samo jednu takvu vezu, dok vas ostale dve, tri, nisu tako duboko dotakle i pokrenule, jer čoveku treba vremena da se oporavi od emotivnih slomova, od ljubavi koja nas nije dovela do hepi enda, ali nas je opasno gurnula ka ivici depresije.

Editors choice