Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Pažnja, pažnja, golać na vidiku!

Pažnja, pažnja, golać na vidiku!

Šta uraditi sa golim muškarcem? Smešno zvuči, ali je to zapravo jedno suštinsko pitanje! Naravno, ne plašite se, u pitanju je vaš muškarac i problem njegovog zadovoljenja! A zna se šta njega do daske pali. Pa šta, nećete ga valjda ostaviti tako golog i ne uraditi mu ništa?!

Dobro, sad kada smo konstatovali neobučenost vašeg muškarca, možemo da pređemo na stvar. U nekim od prethodnih tekstova bilo je reči o tome kako zadovoljiti nas, oh-bože-nikako-i-nikad-zadovoljne žene, pa je red da se malo posvetimo i našim jadnim i napaćenim jačim polovinama, odnosno, da im se odužimo što nas tako lepo tretiraju, čuvaju, maze i paze.

Ne brinite, znamo mi šta vama treba i šta volite i šta vas pali. Vas je lako pročitati i skontati. Dakle, evo nekoliko predloga koji će mu se garantovano dopasti:

– Prikradite mu se iza leđa i priuštite mu dobar hand job. Naravno, on to može i sam, pa zato dodajte par stvari koje mu fale prilikom masturbiranja – ljubite ga po vratu, nežno prelazite jezikom po ušnoj školjci ili mu šapnite po koju “prljavu” rečenicu.

– On je go – budite i vi! Možda nikada nije imao priliku da vas lepo odmeri, stoga, priuštite mu to zadovoljstvo. Pa se kasnije prepustite strastima!

– Vežite mu oči. A onda radite šta vam je volja! Ljubite, grickajte, mazite… Izludeće ga neznanje gde ćete ga sledeće “napasti”!

slika 162 Pažnja, pažnja, golać na vidiku!

Priredite svom dragom nezaboravno iskustvo

– Iskoristite odsustvo odeće i tuširajte se zajedno. Voda, sapunica, glatka tela koja klize jedno o drugo su savršeni dodaci strasnom ljubljenju. Možda još i nečemu…

– Izađite iz spavaće sobe. Istražujte. Pronađite novo omiljeno mesto. Znate već za šta!

– Izmasirajte ga. Koristite mirišljava ulja, a možete upotrebiti i sveće, čisto da dočarate atmosferu. Kada se skroz opusti, pređite na akciju i oralno ga zadovoljite. Biće oduševljen!

– Posvetite se sebi i svom zadovoljenju. Bilo da gleda ili se i sam pridruži, to je dobra fora i muškarci se na to pale. Baš.

– Izazivajte ga. Znate šta želi da mu radite, ali namerno okolišajte. Naterajte ga da moli! Izludećete ga!

slika 246 Pažnja, pažnja, golać na vidiku!

Recite mu kratko i jasno: “Želim te odmah!”

– Vežite ruke jedno drugom i prepustite se istraživanju partnerovog tela samo usnama i jezikom.

– Budite direktne: “Želim te. Odmah!”

– Seksi igračke nisu samo za žene. (Mislim, pre svega, na vibrator.) Isprobajte ih na svom partenru, pokažite mu da i njemu može biti zanimljivo.

– Budite pomalo grube. Uštinite ga za bradavicu, ujedite za vrat ili noktima malo jače (ali ne preterano) prelazite po njegovim leđima.

– Kada se najmanje nada i kada radi nešto sasvim drugo, zaskočite ga i priredite mu nezaboravan seks na brzaka. Fora je u iznenađenju!


Ivana Tomić – za sada je još uvek novinarka u pokušaju, ali bi volela da jednog dana ima uspešnu karijeru. Od kada je postala tetka, šali se da je postala i mudrija. Voli da provodi vreme sa svojom porodicom i kućnim ljubimcima, obožava “Mrak“ film, višnje i Džonija Depa, a posebno uživa da “šeta“ po živcima svojoj najboljoj drugarici Nedi.

Editors choice