5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

“Perl Harbur”: Ljubavni trougao

“Perl Harbur”: Ljubavni trougao

“Perl Harbur” (Pearl Harbor) je potresna priča o prijateljstvu i ljubavi u ratnim vremenima.

Ben Aflek (Ben Affleck), Džoš Hartnet (Josh Hartnett) i Kejt Bekinsejl (Kate Beckinsale) sjajno su odigrali uloge koje su im dodeljene. Dvojica najboljih prijatelja koje ništa na svetu nije moglo da rastavi. A onda se pojavila jedna lepotica i desio se rat. Rejf (Ben) i Evelin (Kejt) se upoznaju sasvim slučajno i ubrzo se zaljubljuju. Međutim, Rejf se prijavljuje da volontira kao vojnik u Londonu, dok Deni (Džoš) ostaje u Tenesiju. Nakon što je primila informaciju da je Rejf poginuo na zadatku, počinje intenzivnije da provodi vreme sa Denijem. Epilog ove bliskosti je poznat – zaljubljuju se jedno u drugo.

perlharbor2 Perl Harbur: Ljubavni trougao

Ljubav je planula - Deni i Evelin

Međutim, informacija o Rejfovoj smrti bila je pogrešna. On se pojavljuje, ali ubrzo shvata kako stoje stvari. Dovoljan razlog da se jedno čvrsto prijateljstvo prekine. Ipak, sudbina nas uvek iznenadi. Čuveni napad na luku Perl Harbur spojio je dva prijatelja u odbrani svoje države. Međutim, rat podrazumeva i žrtve. Ovog puta to je bio Deni, koji je, kako bi zaštitio svog najboljeg prijatelja, primio metak umesto njega.

Sve se vratilo u normalu, Rejf i Evelin su ponovo zajedno i odgajaju dete čiji je otac upravo Deni. Koliko god ovo izgledalo licemerno, sve troje su pokazali koliko prijateljska ljubav može biti jaka i na kolike je žrtve spremna.


Ivana Vukić se školuje za posao novinara. Jedna je od retkih koja obožava svoju buduću profesiju. Ne može da zamisli dan bez ljubavi, dragih ljudi, svog hrčka i fakulteta. Nadahnjuje je muzika Yann-a Tiersen-a, drame Biljane Srbljanović i dokumentarci. Želja joj je da jednog dana osnuje humanitarni fond i da stekne toliko iskustva kako bi definisala životnu filozofiju poput one Meše Selimovića u knjizi “Derviš i smrt”. “Čovek je proklet i žali za svim putevima kojima nije prošao.”

Editors choice