Nakon završenog prvog kruga Burn Studios takmičenja za DJ rezidenturu na Ibici, finalistima predstoji druga runda okršaja, na “Mix Off” žurci koja će se održati 6. aprila u klubu “Fabrika” u Novom Sadu. DJ-evi Goran Kan, Lio, Lea Dobričić, Luka Vuković i Aleksandra B. Šaranac predstaviće svoje veštine miksovanja, a pobednik će biti proglašen na kraju žurke. Najboljeg će izabrati žiri koji je proglasio i finaliste, a koji čine DJ Vlada Janjić i Burn DJ tim u sastavu Dejan Milićević i Marko Milosavljević. Uz finaliste, nastupaće i Dejan Milićević, Marko Milosavljević, Vladimir Aćić, Dee Face i Klaus, kojima će se pridružiti švedski techno majstor Adam Bejer (Adam Beyer).

Pobednik će, zajedno sa predstavnicima ostalih zemalja, otputovati na International Music Summit na Ibici, od 20. maja do 1. juna. U tom periodu, oni će učestvovati u intenzivnim muzičkim radionicama koje će voditi super zvezde Fatboy Slim, Avicii, Joe Goddard iz projekta Hot Chip, Maceo Plex, Solomun i Steve Lawler, i iskusiti neponovljivi clubbing Ibice. Troje najtalentovanijih ostvariće svoje snove dobijanjem letnjih rezidentura u klubovima među kojima su “Cafe Mambo” i “Sankeys”.

Burn MixOff AdamBeyer Pet finalista u borbi za DJ rezidenturu na Ibici

Najboljeg će izabrati žiri koji je proglasio i finaliste

Naš predstavnik će svoj prvi Burn nastup pred odlazak na Ibicu imati 27. aprila u klubu “The Code ”u Subotici, zajedno sa Burn DJ-evima i lokalnom podrškom.

Za učestvovanje u prvom krugu bilo je potrebno kreirati DJ miks u trajanju od 15 do 20 minuta, i dostaviti ga putem linka.

Mikseve finalista možete poslušati ovde:

Goran KanLioLea DobričićLuka VukovićAleksandra B. Šaranac

Editors choice