Vodič za kožu koja ne stari: Sve što treba da znaš kako bi uvek izgledala mladoliko

Nedeljni horoskop : 24. mart- 30. mart

5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Pet Instagram profila koje svaka devojka mora pratiti

Pet Instagram profila koje svaka devojka mora pratiti

1/5

Kao jedna od trenutno najpopularnijih društvenih mreža, Instagram je samo 4 godine nakon svog nastanka uspeo da ostvari enormni uspeh i samim tim omogući svojim brojnim korisnicima da i oni budu deo te popularnosti koja je iz dana u dan sve veća. Naravno, ovo ste već sve znali i verovatno i vi sami imate nalog preko kojeg uživate u beskrajnoj ponudi profila na kojima možete naći baš sve što vam padne na pamet, od profila o kojima se radi o ishrani i fitnesu, preko onih koji isključivo objavljuju slike sa citatima, do onih neizbežnih koji se bave modom. Broj devojaka, i naravno muškaraca, koji svakodnevno dele sa nama slike toga šta je ko obukao i kako stoje stvari u svetu mode jeste beskrajan, međutim, postoji par naloga koji su za nijansu bolji od ostalih.

Možemo se zapitati koja je razlika između modnih blogera i modnih “instagramera”, ali odgovor na to je prilično jednostvan.

Dok se neki blogovi bave isključivo modom, Instagram pruža šansu ljudima koji stoje iza njih da se malo više upoznaju sa svojim čitaocima, da sebe predstave na mnogo opušteniji način i da svoj stil života podele sa svojim pratiocima i samim tim steknu više popularnosti.

Evo par blogerki i “instagramerki” koje su našle način da svoj stil, kao i život, podele sa hiljadama, milionima, ljudi i koje svaka devojka koja je zainteresovana za modu mora pratiti.

chiaraferragni

Chiara slike Pet Instagram profila koje svaka devojka mora pratiti

Kjara Feranji, ili čuvena Blonde Salad, devojka je koja dolazi iz Italije i vodi jedan od najpoznatijih blogova na svetu. Miljenica je mnogih dizajnera i urednika, delom zbog svog besprekornog ali i urbanog stila, a delom zbog svog veselog i simpatičnog karaktera. S obzirom na to da je ponekad dosta teško pisati istovremeno o modi i o sebi a ne napraviti haos od svog bloga, Kjara je odlučila da se na tom portalu skoncentriše više na svoje kombinacije, stvari koje je inspirišu i na događaje kojima je prisustvovala. Međutim, ako želite da saznate nešto više o ovoj konstantno nasmejanoj devojci, za vas je tu njen Instagram profil na kome možete videti mnogo više detalja o njoj i njenom životu, o gradovima gde je putovala, restoranima gde je jela i mnogim drugim stvarima. Najveću sigurnost u to da nećete zažaliti praćenje Kjare jeste to što ni tri miliona drugih ljubitelja mode nije.

Editors choice