Pet najpopularnijih frizura za dugu kosu

Pet najpopularnijih frizura za dugu kosu

25. April

Dobra frizura znači mnogo. Naći pravog frizera koji tačno zna šta vam odgovara – prava je retkost. Žene koje imaju dugu kosu imaju tu privilegiju da mogu da prave različite frizure, jer im dužina to dozvoljava. Najtraženije frizure su nam frizeri potvrdili, a one se nalaze ovde.

Klasična frizura

Frizura koju trenutno ima Kejt Midlton (Kate Middleton) je klasična, ravno sečena kosa sa uvojcima. Sa tom frizurom ne možete pogrešiti, jer odgovara svim oblicima lica osim “duguljastim” zato što ih može još više izdužiti. Za ovakvu frizuru koristite figaro, a kako on nije baš najbolji za kosu, koristite balzam kao i maske kako bi vaša kosa bila zdrava.

1. Princeza je vi e puta progla ena za osobu od stila Pet najpopularnijih frizura za dugu kosu

Princeza je više puta proglašena za osobu od stila

Holivudska frizura

Možemo slobodno reći da ovakvu frizuru najčešće viđamo na crvenom tepihu. Kosa je stepenasto ošišana, a krajevi su uvijeni figarom ka spolja. Idealna frizura za svakoga, svečana je i elegantna.

2. Frizura koja nas i dalje obara sa nogu Pet najpopularnijih frizura za dugu kosu

Frizura koja nas i dalje obara sa nogu

Za izgled kao sa plaže

Kosa izgleda “neuredno” – kao da ste tek došle sa plaže, ali u isto vreme izgledate sveže i opušteno. Ovakva frizura se može lako postići ukoliko je vaša kosa prirodno talasasta (utrljajte penu u kosu i pustite da se prirodno osuši), a ukoliko je vaša kosa ravna tada je osušite, stavite penu na kosu, “gužvajte” je rukama, napravite mini punđice, zavežite ih i pustite da se prirodno osuše.

3. Neobavezna frizura je jedna od najlep ih Pet najpopularnijih frizura za dugu kosu

Neobavezna frizura je jedna od najlepših

Sa šiškama u stranu

Kosa može biti ravno ili stepenasto ošišana sa šiškama koje idu u stranu. Frizura je popularna već dugi niz godina i odgovara skoro svim oblicima lica. Šiške je najbolje isfenirati dok sa ostatkom kose možete raditi bilo kakve frizure, zavisi od vašeg ukusa.

4. Jedna od najpopularnijih frizura jer je laka za odr avanje Pet najpopularnijih frizura za dugu kosu

Jedna od najpopularnijih frizura, jer je laka za održavanje

Šiške

Jako su nezahvalne ukoliko ne nameravate da im posvećujete pažnju svaki dan. Ko je spreman da to radi u korist svoje lepote, toplo im preporučujemo ovu frizuru (naravno ako odgovara obliku lica). Frizura je klasična, a najbolje stoji osobama sa malo većim čelom i osobama koje imaju prirodno ravnu kosu.

5. Samo za osobe koje imaju vremena da joj se posvete Pet najpopularnijih frizura za dugu kosu

Samo za osobe koje imaju vremena da joj se posvete


Tamara Jovanović voli Njujork, palačinke sa nutelom i plazmom, Gossip Girl, parfeme, umetničke fotografije, knjige, citate, ljude bez predrasuda sa dobrim manirima. Hedonista. Autorka je bloga Gossiphoneyxoxo. Voli citat “Style is an expression of individualism mixed with charisma.”

Komentari

21. Maj

MAC Wash and Dry

U MAC “Wash and Dry” kolekciji uživajte u svežim i toplim bronzanim nijansama koje su sakrivene u sjajnim pakovanjima!...