5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Privilegija je biti “svoj”

Privilegija je biti “svoj”

1/3

Kad pronađete sebe, ne znači da ste završili posao i da više nemate šta da učite i saznajete, naprotiv. Tada zaista možete da uživate u svemu što učite i saznajete, jer je takva privilegija biti svoj, usred života. Onaj ko zna ko je, neće izgubiti sebe, čak ni ako izgubi nekog do koga mu je stalo, niti će prestati da bude svoj, samo zato što nekome pripada. Ravnoteža, to je ono čemu težimo i što postižemo samo na trenutke. Ali stanja iz kojih pokušavamo da se uravnotežimo, su ona ista koja nas vraćaju sebi i kad izgubimo ravnotežu.

Osećate uzbuđenje pred životnim izazovima

To je ono osećanje treme, koja vas obuzme kad je nešto pred vama i kad se pripremate da se sa tim suočite. Trema nije prijatna, ali nije ni neprijatna. Tojest, ako je ne doživljavate kao neprijatnu, znači da poznajete njene prednosti. Ona vas angažuje, budi i dovodi u stanje spremnosti za suočavanje.

Možda je to neka velika i važna stvar u kojoj treba da se pokažete i dokažete. Možda je ljubavni susret. Možda rasprava koju ste rešili da povedete ili da je više ne izbegavate. Možda je samo predosećanje nečega što priželjkujete ili od čega strahujete. Šta god da je, spremni ste i jedva čekate. Nekad zato što se radujete, a nekad zato što nešto mora da počne, da bi se okončalo.

biti svoj3 Privilegija je biti svoj

Editors choice