Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Pet stvari koje za vas radi muškarac koji voli žene

Pet stvari koje za vas radi muškarac koji voli žene

1/2

Ovih pet stvari rade muškarci koji su jednostavno vaspitani da poštuju žene. Oni su svesni ženskih seksualnih kapaciteta i osobenosti i uvek ih imaju u vidu, umeju da vam pokažu pažnju svuda i na svakom mestu i ako su izašli sa vama, neće gledati druge žene, jer znaju kako da se ponašaju. Možda u ovom trenutku niste ljubav njegovog života, možda i niste u vezi, već samo u nekakvom pokušaju, ali muškarac koji voli žene, ponašaće se prema vama kao da ste izabranica njegovog srca. Ali, ako voli vas, znaćete to, jer će umeti da vam kaže i pokaže.

Uvek se trudi da zadovolji ženu

U seksu mu ništa nije teško. Žensko zadovoljstvo mu čini čast i zadovoljstvo. On pristupa ženskom telu sa ljubavlju i interesovanjem, ne praveći razliku u tretmanu između jednokratnog seksa, šeme i veze. Ume da vodi ljubav i to je ono što nudi svakoj ženi. Ali ako ste vragolasto i bezobrazno raspoloženi, pa hoćete da vas samo zgrabi i kresne – i to će učiniti baš onako kako tražite. Čak i ako nije jako maštovit, ume da vam ispuni svaku želju.

Pet stvari koje za vas radi muškarac koji voli žene1 Pet stvari koje za vas radi muškarac koji voli žene

Pokazuje interesovanje i van kreveta

Njega stvarno zanima kakva ste osoba, čime se bavite, šta vas interesuje, koje su vam slabosti, a koje jake strane – on je prijateljski raspoložen i ženski svet mu nije dosadan. Jer on uči i stiče iskustvo, kao i svi ljudi koji generalno vole ljude. Uživaće da podeli sa vama zajednička interesovanja, ali i da sazna nešto novo i da vam pokaže svoj svet. Neće mu biti nemoguće da zapamti vaš nedeljni raspored i da se seti kojim danima idete na jogu i kada može da vas pozove, a da vas ne uznemirava.

Editors choice