Vodič za kožu koja ne stari: Sve što treba da znaš kako bi uvek izgledala mladoliko

Nedeljni horoskop : 24. mart- 30. mart

5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Pet tripova pre prvog puta sa novim partnerom

Pet tripova pre prvog puta sa novim partnerom

1/2

Zabrinutost pred prvi intimni susret sa nekim novim, nije toliko izraz nesigurnosti, koliko je posledica prethodne duge veze. Znate koliko vam je trebalo da se sa nekim uskladite i postignete prisnost i sada treba opet sa nekim da prolazite kroz to. Ako uopšte veza krene u pravcu veze. Dosta vam je samoće, željni ste i nestrpljivi, ali ne možete, a da ne tripujete.

Neće mu se dopasti moje telo

Zaista ima bezočnih muškaraca, koji će vas kritički odmeriti i čak prokomentarisati vaš višak kilograma, ili oblik grudi i veličinu dupeta. Ako vam se zalomi takav drkoš, setite se da možete da se obučete i odete. Taj nije zaslužio da ga upotrebite ni kao vibrator.

Srećom, vaš novi muškarac će najčešće biti zadovoljan golom činjenicom da ste goli i da upravo počinje seks. Možda će kasnije uočiti vaše nedostatke, ali lako će ih uklopiti u jedinstvenu sliku vaše lepote i privlačnosti i sviđaćete mu se takvi kakvi ste. Uostalom, tako je jedino normalno, fer i prihvatljivo.

Neću moći da se opustim

Pa, to je vaše najrealnije strahovanje. Tiče se samo vas. Ali nije strašno ako ne možete dovoljno da se opustite prvi put. Samo vam treba malo prakse i poverenja. Dajte sebi dozvolu da se možda ne opustite i možda se vrlo prijatno iznenadite. Možda ste naišle na toplog i strpljivog muškarca, pored koga će vam biti neobično lako da budete to što jeste, da mu poverite svoja strahovanja i da mu dozvolite da ih rasprši. A možda se i on isto tako oseća, pa ako se osećate zgrčeno i napeto, svakako mu recite. Ako je on taj, snaći će se i sa vašom i sa sopstvenom napetošću.

iStock 000023457058XSmall Pet tripova pre prvog puta sa novim partnerom

Upoređivaće me sa bivšom

Hoće. I šta vas briga. Pa i vi ćete njega upoređivati sa bivšim. Samo to nemojte činiti naglas, a valjda je i on dovoljno pametan da ćuti. O nekim stvarima se jednostavno ne razgovara u krevetu, a najpametnije, ni na bilo kom drugom mestu. Tu se ne radi o iskrenosti ili stepenu prisnosti, to je čisto poštovanje partnerove osobenosti i autentičnosti. Možda su njegova poređenja u vašu korist. Možda su i vaša i utoliko bolje. Ali nema nijednog razumnog ili romantičnog razloga da o tome diskutujete.

Editors choice