Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Pitajte studente enterijera, uredite svoj dom!

Pitajte studente enterijera, uredite svoj dom!

Želite da osvežite svoj nameštaj? Nemate ideju kako da preuredite svoju dnevnu ili spavaću sobu? Razmišljate o kreativnom načinu da ukrasite novogodišnji kutak? Mr. Bricolage i njegovi mladi, kreativni pomoćnici učiniće svaki vaš predlog izvodljivim!

Mr. Bricolage, najbrojniji svetski lanac marketa za uređenje doma i bašte, koji od nedavno posluje i u Beogradu (ulica Bačvanska 21), odlučio je da mladim ljudima omogući praksu u svom objektu.

Pod sloganom “Realizujte vaše ideje”, Mr. Bricolage je najavio saradnju sa najboljim mladim dizajnerima enterijera sa Akademije lepih umetnosti u Beogradu. Studentima je pružena jedinstvena prilika da osmisle svoju postavku i izlažu proizvode koje su sami dizajnirali koristeći asortiman proizvoda iz Mr. Bricolage objekta.

slika1MirB Pitajte studente enterijera, uredite svoj dom!

Kreativnost studenata na delu

slika2Mr Pitajte studente enterijera, uredite svoj dom!
Mladi i nasmejani ljudi pomoći će vam da osmislite svoj kutak

Ovo predstavlja veliku šansu za nas, da pokažemo svoje znanje i kreativnost. Moje kolege i ja imamo brojne ideje, ali malo mesta na kojima možemo kreativno da ih izrazimo.,  izjavio je Mihailo Ivić, student četvrte godine dizajna enterijera.

Saradnja između Mr. Bricolaga i studenata nastaviće se i ubuduće. Od subote 19. novembra, mladi dizajneri će svake naredne subote organizovati tematske radionice, dok će svake nedelje davati korisne savete za uređenje doma svim zainteresovanim posetiocima Mr. Bricolage objekta.


Iva Šapić je budući istoričar umetnosti. Nesuđeni Šerlok Holms II. Budući umetnik, krojač, kuvar, organizator venčanja i vlasnik cvećare i kafića – knjižare. Ili pisac. Ili turistički vodič. Ili profesionalni čitač knjiga. Ili sve to, ako poživi koji vek duže.

Editors choice