Vodič za kožu koja ne stari: Sve što treba da znaš kako bi uvek izgledala mladoliko

Nedeljni horoskop : 24. mart- 30. mart

5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Pitamo se, pitamo: Sebični u krevetu, ili samo lenji?

Pitamo se, pitamo: Sebični u krevetu, ili samo lenji?

1/2

Neki muškarci su u krevetu bolji od nekih drugih. Nekim muškarcima to i kažete, neka znaju da su posebni. One druge ostavljate u uverenju da su opaki ljubavnici, neka uživaju u neznanju. Ionako je to ono što im najbolje ide. Niko nije baš totalni antitalenat za seks, ali neki parovi su prosto totalno nekompatibilni. Ako hemija postoji i užitak ne izostaje, lenjivce možda vredi podstaknuti, a od sebičnjaka oteti šta se može. Ako se upustite u borbu za svoja prava na slobodu, raznovrsnost i maksimalni užitak, to znači da ste se upustili u prevaspitavanje. Koje možda neće uspeti. Ili će uspeti samo donekle. Da li vam je kompromis dovoljan? Da li su osećanja, posvećenost, prijateljstvo i dobra zabava dovoljni da nadoknade onaj deo kompromisa u kom su svi pomalo nezadovoljni? Otkrićete kad se upustite.

Sebičnjak je onaj koga ne zanima da se potrudi oko vašeg zadovoljstva. Nije u stanju da odloži svršavanje, a posle mu se toliko spava, da ne može da se bakće vama. Predigra mu je dosadna, boli ga ruka, a ako mu tražite malo oralnog zadovoljstva, imate dva minuta da se snađete za orgazam, jer se njemu posle toga koči vilica. Uostalom, njemu je dva minuta dosta za sve što mu treba, ko vam je kriv što nije i vama? Mora da ste frigidni. O da, sebičnjaci često optužuju žene da su frigidne.

0507007.48 Pitamo se, pitamo: Sebični u krevetu, ili samo lenji?

Sad, ako se sebičnjak stvarno zaljubi, možda će mu doći do svesti da je važno da vam omogući vreme i način koji su vam potrebni za dostizanje zadovoljstva. Nežna osećanja otkravljuju i otvaraju, pa ga neće toliko mrzeti da se potrudi. Osim kad ga bude mrzelo. Takođe, sebičnjak će odbiti vašu inicijativu ako nije raspoložen, a smrtno će se uvrediti ako vi iz istog razloga odbijete njega. Vrlo je teško ubediti sebičnog čoveka da imate ista prava kao i on i da treba da vas tretira kao sebe.

Editors choice