Kompanija Coca-Cola Hellenic Srbija pokrenula je Coke Summership – program letnje prakse za studente koji će tokom avgusta sticati praktična znanja i veštine u ovoj kompaniji. Cilj Coke Summership programa je da studenti, nakon završene prakse u internacionalnoj kompaniji, pored stečenih znanja osnaže svoj CV i steknu relevantno profesionalno iskustvo.

Sam program koncipiran je po principu mentorskog rada. Praktikanti rade pet dana u nedelji – četiri dana puno radno vreme, dok je peti dan predviđen za treninge koji će im pomoći u njihovoj budućoj karijeri. “Coke Summership program posmatram kao odličnu priliku da svoje teorijsko znanje upotpunim praktičnim radom i da, koliko mogu, ostavim traga u jednoj ovako velikoj kompaniji”, kaže Filipa Ilić, studentkinja FON-a, koja je na praksi u Službi ključnih kupaca.

Studenti na letnjoj praksi u kompaniji Coca Cola Hellenic Srbija Počeo Coke Summership program

Letnja praksa u kompaniji Coca-Cola Hellenic Srbija omogućiće studentima da osnaže svoj CV i steknu relevantno profesionalno iskustvo

Proces selekcije za letnju praksu bio je identičan onome za zaposlenje u ovoj kompaniji. Na konkurs za jednomesečnu praksu u kompaniji pristiglo je 900 prijava, a izabrano je 26 praktikanata za različite pozicije širom Srbije.

 

Editors choice