Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Podrška gedžeta: Nove aplikacije za putovanja

Podrška gedžeta: Nove aplikacije za putovanja

Avanturisti, koji vole neplanirana i uzbudljiva putovanja sada mogu potpuno da uživaju u posećivanju novih mesta tokom svojih odmora. Nove aplikacije za Smart telefone, koje su se početkom godine našle u standardnim verzijama na on-line prodavnicama, koncipirane su tako da korisniku pruže najneophodnije i najzanimljivije informacije o lokaciji na kojoj planirate da provedete odmor. Ovo su neke, koje obavezno morate da preuzmete, pored toga što su besplatne, mogu Vam učiniti putovanje nezaboravnim.

1. ”Triposo” aplikacija

Ova aplikacija sadrži bazu podataka iz celog sveta. Na celoj Zemaljskoj kugli, gde god da otputujete, ”Triposo” Vam kreira jedinstven vodič i mapu grada, tako da u svakom trenutku možete da se snađete, jer su Vam na raspolaganju precizne i ažurirane informacije. Prednost ove aplikacije je što nakon prvog povezivanja sa internetom u romingu, aplikacija ostaje aktivna i kada isključite prenos podataka putem mreže, tako da možete koristiti mapu u svakom momentu bez straha da će Vam, posle putovanja, stići visok račun za mobilni telefon.

TriposoApp Podrška gedžeta: Nove aplikacije za putovanja

 

2. ”Trip Advisor Offline” aplikacija

Za razliku od ”Triposo”-a, ova aplikacija ima skromnu ponudu gradova (u Evropi svega 31, dok u Africi i na Bliskom Istoku samo 4 grada). Ipak, aplikacija pored mapa ulica i trgova, imaju veoma iscrpne informacije o hotelima, hostelima, restoranima i znamenostima, koje bi svaki turista trebao da poseti u tom gradu. Takođe, može da radi van mreže, potrebno je samo ažuriranje pri dolasku u grad, pa je najbolje pronaći najbliži wi-fi.

TripAdvisor Offline City Podrška gedžeta: Nove aplikacije za putovanja

 

3. ”Gogobot” aplikacija

Verovatno najinovatniji u celokupnoj seriji novih aplikacija, ”Gogobot” pokušava na osnovu Vašeg karaktera i interesovanja, da predloži najidealnije destinacije za Vas. Drugim rečima, ako ste prijateljski raspoloženi i želite da igrate uz dobru muziku, preporučićeVam najbolje klubove ili festivale, a ako ste više za mirnije veče, neki muzej, dobar restoran ili panoramu sa zalaskom sunca.

GogobotApp Podrška gedžeta: Nove aplikacije za putovanja

 

4. ”Minube” aplikacija

Idealna aplikacija, ako su Vam bitni komentari i utisci drugih ljudi sa sličnih ili istih putovanja i destinacija. ”Minube” Vam pruža uvid u više od 200 000 komenatra po destinaciji, tako da možete saznati više o samom mestu, pre nego što ga posetite. Zanimljiva aplikacija, ali sklona subjektivnim sugestijama, jer ipak svako ima svoju ideju idealnog odmora ili putovanja.

MinubeApp Podrška gedžeta: Nove aplikacije za putovanja

Ivana Spasojević

Editors choice