5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Pohabano sa stilom

Pohabano sa stilom

‘’Pohabani’’ stil je definitivno moj omiljeni način dekorisanja. U poslednje vreme ga mnogi komentarišu – neki ga vole, neki ne – ali ja se oduševim svaki put kada vidim ovako dekorisan prostor. Šta je uopšte shabby chic? To je način dizajniranja enterijera u kome nameštaj ima taj pohabani izgled (do koga je došlo ili zbog vremena ili je prosto napravljen da izgleda starije), koristi se bela boja i pastelne nijanse, kristalni lusteri, romantična čipka, drvo je najčešći materijal i možda je najlepša njegova karakteristika floralni dezen, koji svemu daje još romantičniji izgled.

shabby chic4 Pohabano sa stilom

Razumem da je ovo možda previše za vas i da bi vaš dečko/muž najverovatnije bio protiv svih ovih divnih detalja, ali verujem da, ako ga koristite do određene granice, sobe uređene u ovom stilu mogu biti zaista predivne. Posebno mi se dopadaju ovako uređene spavaće sobe jer izgledaju kao savršeno mesto za prijatne snove i pozitivna osećanja.

shabby chic17 Pohabano sa stilom

Shabby chic odlikuje i mekoća i neka starinska atmosfera koja ga približava viktorijanskom stilu, ali bez viktorijanskog glamura i one veličanstvene note. Ipak, mislim da je ovaj stil bezvremen i da će trajati, najviše zbog toga jer ćemo uvek voleti lepotu u svom domu.

shabby chic12 Pohabano sa stilom

Još jedan način shabby chic-a je kombinacija vintidž stila sa onim minimalističkim, zajedno sa ‘’seoskim’’ detaljima. Ovako ćete sigurno postići predivan izgled koji će svi voleti.

shabby chic5 Pohabano sa stilom
Ludmila Crigan je osnivač i urednik bloga creamylife, zadužena za donošenje mrvica inspiracije bez obzira da li je u pitanju dizajn enterijera, dekor, boje ili ideje koje vode kreativnom življenju. Njen stil se može definisati kao eklektični šarm sa dodirima modernog, ženskog i savremenog.

Editors choice