Poklonite mu zadovoljstvo bez kompromisa

Poklonite mu zadovoljstvo bez kompromisa

Želite da obradujete svoje najdraže koji su uživaoci duvanskog dima sa poklonom koji je zdravija alternativa ali i svojevrstan aksesoar. Proizvode ih raznim veličinama, bojama a na raspolaganju vam je veliki asortiman ukusa koji mame svojim prijatnim mirisima. Vi ste pušač? Da li ste probali elektronsku cigaretu?

E Feel cigarete Wannabe 2 Poklonite mu zadovoljstvo bez kompromisa E Feel cigarete Wannabe Poklonite mu zadovoljstvo bez kompromisa

Prednost elektronske cigarete, osim što ne sadrži materije koji su štetni po zdravlje, je u tome što je dim koji ispuštate koristeći je ustvari para. Ako izaberete neki od voćnih ukusa onda će samo iskustvo korišćenja biti izuzetno prijatno.

E Feel cigarete Wannabe 2 2 Poklonite mu zadovoljstvo bez kompromisa

Ako još uvek ne znate šta da poklonite dečku za novu godinu, onda ste rešili problem. Poklonite mu elektronsku cigaretu E Feel.

E-feel je novi brend elektronskih cigareta, odlikuju ga vrhunski dizajn, izrada i završna obrada najvišeg kvaliteta, kao i najnovija tehnologija isparavanja tečnosti, “tank sistem” koja je implementirana u svaku E-feel e-cigaretu, uključujući i prvu na svetu patentiranu “mini-t” elektronsku cigaretu.

E Feel cigarete Wannabe 4 Poklonite mu zadovoljstvo bez kompromisa

Model po vašoj želji nalazi se u tržnom centru Ušće a E-Feel devojke će vam pomoći pri izboru modela ili ih potražite kod mreže njihovih distributera. Uživajte u zadovoljstvu bez kompromisa.

Fotografija: Dragan Asanov

Martina Lazić