Jul je u punom jeku, bruje motori, muzika sa svih strana, bašte kafića su prepune, haljine kratke, boja preplanula. Na licu svakog prolaznika vidim osmeh, ovo leto zaista ume da pokrene i donese tu pozitivnu energiju.

Dok hodam vrelim asfaltom, i dok me prži ogromna količina sunčeve energije, čujem buku iz kola, mladi vrište, pevaju, na krovu je namešteno nekoliko kofera, krenuli su u svoju avanturu.

A vi? Da li ste možda danas otišli, sa svojim koferima?

jer svacija sreca je negde tamo ustanite i potrazite je Pokreni se danas!

Jer svačija sreća je negde tamo. Ustanite i potražite je

Ako je novac problem, izađite iz kuće, nemojte bežati od spoljašnje atmosfere kojoj su potrebni ljudi puni energije. Raširite svoje vidike, poznanstva i učinite i ovaj jul mesec sjajnim putovanjem kroz vrele dane koji, nakon što padne mrak, mogu postati sjajna žurka ili odličan roštilj.

Potrebno je samo malo volje, osmeha na licu i neka počne sve.

Samo pozitivno.

Prethodne tekstove iz serijala “Pokreni se danas” možete pogledati ovde.


Nevena Martinović je student prava, večiti borac za pravdu, veliki sanjar i još veća svađalica. Sebi svaki dan obećava da od sutra ide na dijetu. Voli Novi Sad, njegove ulice i tamo ide kada beži od sveta. Gijom Muso joj razvija vijuge, rimsko pravo ubija maštu. “Trebalo bi uvek da živimo kao da ćemo sutra umreti. Nas u stvari ubija vreme za koje mislimo da imamo.” Elsa Triole

Editors choice