Jul je otišao, ostavio nam uspomene, i opet mu se nadamo i jedva ga čekamo. Da li ste sakupili divne sate u ovom mesecu, obišli neke destinacije? Verujem da jeste, i da je leto doba kada je svako od nas pokrenut na razne načine.

Već su najavili paklene dane u avgustu, to nas ne sprečava da lutamo do nekih obala, jezera ili, pak, u svom domu napravimo neku sedeljku uz ledena pića i još bolje društvo.

ucini od svog leta neku lepsu pricu Pokreni se danas!

Napravi od svog leta neku lepšu priču

Ukoliko sami želite da učinite nešto lepo, potrebna vam je samo ta vaša volja i želja, ljude ćete pronaći, društvo je uvek za, samo ne dozvolite da vam ovo divno leto proleti, a da niste ništa značajno uradili ili nekuda otišli.

Pokrenite se uvek.

Prethodne tekstove iz serijala “Pokreni se danas” možete pogledati ovde.


Nevena Martinović je student prava, večiti borac za pravdu, veliki sanjar i još veća svađalica. Sebi svaki dan obećava da od sutra ide na dijetu. Voli Novi Sad, njegove ulice i tamo ide kada beži od sveta. Gijom Muso joj razvija vijuge, rimsko pravo ubija maštu. “Trebalo bi uvek da živimo kao da ćemo sutra umreti. Nas u stvari ubija vreme za koje mislimo da imamo.” Elsa Triole

Editors choice