5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Pokreni se danas!

Pokreni se danas!

Svaki zacrtan cilj važno je ostvariti, kako biste kasnije mogli da uživate u rezultatima ishoda. Ne slušajte priče kako ne možete, to su samo reciklirane reči sveta, za koje je dokazano da zavise od individue, i da upornost i rad donose rezultate, ma koliko vam pričali da ne možete.

nauci Pokreni se danas!

Nauči da uživaš u životu

Budite svoji, voljni za nova saznanja, nove reči i poznanstva, jer svaki dan je bitan da donese nešto novo i kvalitetno, jer kvantitet svega je manje bitan u odnosu na kvalitet, zato se trudite da radite na kvalitetnim stvarima i učinite vaš život jednom vrednom pustolovinom.

Sanjajte, ostvarujte, budite puni elana za neke nove pobede i volite život, jer što ga više volite, više ćete naučiti da uživate u njemu.


Nevena Martinović je student prava, večiti borac za pravdu, veliki sanjar i još veća svađalica. Sebi svaki dan obećava da od sutra ide na dijetu. Voli Novi Sad, njegove ulice i tamo ide kada beži od sveta. Gijom Muso joj razvija vijuge, rimsko pravo ubija maštu. “Trebalo bi uvek da živimo kao da ćemo sutra umreti. Nas u stvari ubija vreme za koje mislimo da imamo”, Elsa Triole

 

Editors choice