Cenite li život? Ili vam je to samo prolazna stanica. Ja vam preporučujem da ga cenite i da iskočite iz sivila, pojačate tu prokleto dobru muziku i napravite plan ovog meseca šta bi i kako trebalo da bude.

Hajde pokrenite se. Mesec – jun. Adresa – vaše pobrkane misli. Cilj – vaša lepša budućnost.

Naučite sebe da je svaki propušten dan veliki gubitak, pa makar i taj dan sebi ne dali oduška uz jednu kafu.

tumblr m500e6aq441rxa3lko1 500 Pokreni se danas!

Naučite da cenite slobodu koju vam život pruža

Imate li vi svoj užitak, umete li da ga oživite i stavite na neku lepšu poziciju? Pokrenite sebe u svakom pozitivnom smislu i ne dozvolite da vam patike vraćaju korake u fotelje, međ’ ekrane sivila. Učinite vaš svet lepšim, boljim i obojenijim, maknite se iz mesta.

Ništa vam ne treba biti teško ako je vaš život u pitanju. Kada vam brzinom svetlosti vreme odleti, a vi sednete da sabirate utiske, potrudite se da list utisaka bude pun onih pozitivnih.

Vreme kreće sad!


Nevena Martinović je student prava, večiti borac za pravdu, veliki sanjar i još veća svađalica. Sebi svaki dan obećava da od sutra ide na dijetu. Voli Novi Sad, njegove ulice i tamo ide kada beži od sveta. Gijom Muso joj razvija vijuge, rimsko pravo ubija maštu. “Trebalo bi uvek da živimo kao da ćemo sutra umreti. Nas u stvari ubija vreme za koje mislimo da imamo.” Elsa Triole

Editors choice