Neki su spakovali kofere i davno se bude kraj morske obale, a neki u selima, odnosno gradovima, i dalje punom parom obavljaju svoje poslove.

425581 171215212997217 1320646117 n large Pokreni se danas!

I ovog leta neka ti želja i energija budu na maksimum pojačane

Leto je doba kada je čoveku najmanje do rada, a najviše do nekog dobrog zezanja sa društvom na nekoj dobroj destinaciji, a može to biti i neka obližnja vikendica, pa neka avantura počne!

Leti smo puni elana i energije, mogli bismo noćima da se provodimo, a danju da kuliramo na nekoj obali, bez spavanja i gubljenja vremena.

Pokrenite se i ovog leta, učinite i ovo leto nezaboravnom avanturom, punom dobrih uspomena i sjajnih utisaka. Napravite neke lude fotke kojima ćete se smejati kad vas zaveje sneg.

Zvuk skutera na ulicama, smeh od jutra do mraka, živahne ulice, probuđeni kafići, restorani- dovoljan su razlog da spakujete svoj osmeh i svoju energiju, i krenete put nečega što vas pokreće, na kraju dana osećaćete se ispunjenije.

Pokrenite se, pružite ruku onima koji to čine i zovite one koji još nisu rešili isto da urade!

Prethodne tekstove iz serijala “Pokreni se danas” možete pogledati ovde.


Nevena Martinović je student prava, večiti borac za pravdu, veliki sanjar i još veća svađalica. Sebi svaki dan obećava da od sutra ide na dijetu. Voli Novi Sad, njegove ulice i tamo ide kada beži od sveta. Gijom Muso joj razvija vijuge, rimsko pravo ubija maštu. “Trebalo bi uvek da živimo kao da ćemo sutra umreti. Nas u stvari ubija vreme za koje mislimo da imamo.” Elsa Triole

Editors choice