Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Pokreni se, uči, jedi!

Pokreni se, uči, jedi!

“Trojica momaka, 44 dana, 11 zemalja, 18 letova, 38.000 milja, vulkan u erupciji, dve kamere i gotovo jedan terabajt video zapisa. Sve je to bilo potrebno da bi se tri koncepta zasnovana na pokretu, učenju i hrani pretvorila u tri uzbudljiva kratka filma. Rezultat je putovanje koje se dešava jednom u životu.‎”

Rick Mereki standing 600x320 Pokreni se, uči, jedi!

Na ovaj način Rik Mereki (Rick Mereki), nezavisni filmski reditelj, opisuje svoja tri kratka filma pod nazivima ‎”Pokreni se‎” (‎”Move‎”), ‎”Uči” (‎”Learn‎”) i ‎”Jedi‎” (‎”Eat‎”). Rika su na ovom putovanju pratila dvojica prijatelja koja su mu pomogla da zabeleži najzanimljivije trenutke uz pomoć samo dve kamere.

Nakon mukotrpnog montiranja, nastala su tri jednominutna filma u kojima su detaljno obrađeni koncepti kretanja, učenja i ishrane. U svega tri minuta uspeli su da dočaraju svu lepotu i raznolikost onoga što su doživeli tokom 44 dana provedenih u svojevrsnoj pustolovini.

Nakon putovanja, Rik i njegovi prijatelji postali su bogatiji za veliko životno iskustvo i uspomene, a svet za tri insprišuća kratka filma. Koji od njih više nadahnjuje, odlučite sami. Uživajte u gledanju!


Milica “Venoma” Nedeljković je student ekonomije iz Beograda i autor bloga Venoma’s Fashion Diary. Obožava slatkiše i šoping, a inspiraciju traži na modnim pistama poznatih kreatora. Provodi svoje dane negde između fakulteta, kafića i večite potrage za najnižim cenama i najboljim ponudama u gradu.

Editors choice