Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Polyvore & Wannabe Magazine: Kreativne pobednice

Polyvore & Wannabe Magazine: Kreativne pobednice

Takmičenje najavljeno 6. oktobra ove godine, završeno je pre nedelju dana. Pristiglo je 137 sjajnih radova iz preko 20 zemalja sveta. Učesnice su nam zadale izuzetno težak zadatak svojim kreativnim, modnim i umetničkim kolažima, te je bilo zaista nezahvalno proglasiti najbolje.

Predstavljamo vam 12 odabranih kolaža i njhove kreatorke  koje smo pitali kako im se dopada koncept “Wannabe Magazine”-a kao i Wannabe editorijali korišćeni prilikom izrade setova.

Pobednice iz Srbije vodimo na željenu reviju aktuelnog Amstel Fashion Week-a.

1. mesto

144 Polyvore & Wannabe Magazine: Kreativne pobednice

Zanosna haljina i "Once I Was You" editorijal kao inspiracija.

Carmela Chiara Corso (23 godine), Italija“Wannabe Magazine sam skoro otkrila i zavolela. Sviđa mi se ideja web magazina koji piše o različitim temama (od modnih do trenutnih dešavanja) na nov i svež način. On takođe daje sjajne savete. Dopada mi se kako može biti prezentovano gledište mladih ljudi ali takođe i gledište starijih (moja mama ga takođe obožava). Veoma sam srećna i počastvovana što ste izabrali baš moj kolaž. Hvala vam”.

2. mesto

229 Polyvore & Wannabe Magazine: Kreativne pobednice

Maja nam poručuje da nas želi čitati i u štampanom izdanju

Maja Matić (29 godina), Beograd“Wannabe za mene predstavlja jednu vrstu modne i lifestyle ‘svetinje’. Moja želja da znam sve o prošlim i sadašnjim modnim trendovima, zadovoljena je različitim člancima”.

3. mesto

326 Polyvore & Wannabe Magazine: Kreativne pobednice

Kreativno uređena stranica magazina

Tonka Petričević (22 godine), Hrvatska – “Preko Polyvore-a sam saznala za Wannabe i divne editorijale koji se tamo mogu naći. Posebno mi se svidio editorijal ’’Once I Was You’’, jer je prepun veselih boja i neobičnih efekata, drugačiji od editorijala iz drugih modnih časopisa. Sviđa mi se na koji način prezentira modne trendove, kao što su čipka i cvjetni printovi. Dopada mi se vrhunski spoj kreativnosti, mode i umjetnosti. Svaka fotografija može inspirirati na milijun načina i tako biti podloga za puno dobrih setova na Polyvore-u“.

4. mesto

428 Polyvore & Wannabe Magazine: Kreativne pobednice

Koračajte sa stilom uz Wannabe Magazine

Greta Marin (56 godina), Španija – “Čula sam za vaš magazin upravo preko ovog takmičenja i mnogo mi se dopao. Ima pregršt različitih i interesantnih članaka. Kako bih ih razumela kopirala sam tekst u Google prevodilac i prevela na svoj jezik. Moram priznati da odlično funkcioniše. Fotografije Wannabe Magazine-a su sjajne za korišćenje u Polyvore kolažima. Jednom rečju – perfektan Up To Date magazin”.

5. mesto

523 Polyvore & Wannabe Magazine: Kreativne pobednice

Kolaž inspirisan editorijalom “Punk Rock Fashion Fuck"

Nguyễn Phạm Hoàng Oanh (18 godina), Vijetnam – “Čula sam za Wannabe Magazine tek kada me je o njemu informisala prijateljica iz Srbije. Uputila me je na vaš sajt i od tog momenta, imala sam želju da prelistam sve editorijale koje ste uradili.  Pružili su mi svežu inspiraciju i mogućnost uklapanja garderobe i boja, baš na način na koji ih modeli nose”.

6. mesto

618 Polyvore & Wannabe Magazine: Kreativne pobednice

Modno-umetnički miks

Milica Lazarević Tasić (30 godina), Leskovac – “Wannabe je za mene pravi lifestyle magazin 21. veka koji na najoriganlniji način, bez dlake na jeziku, obuhvata sve teme. Počev od putovanja, filma, kulture, seksa  i naravno veliku pažnju poklanja modi, modnim trendovima i editorijalima. Uz Wannabe su nam na dohvat ruke najnoviji modni događaji a on nas nesebično uključuje u njihovo carstvo”.

7. mesto

712 Polyvore & Wannabe Magazine: Kreativne pobednice

Mesto gde se susreću Dolce & Gabbana i Wannabe Magazine

Marta Savić (30 godina), Beograd – “Mnogo mi  se sviđaju vaši editorijali, najpre zbog drugačijeg pristupa modi. Najbolji mi je ‘Once I Was You’, baš zbog interesantnih nacrtanih detalja”.

8. mesto

87 Polyvore & Wannabe Magazine: Kreativne pobednice

Rok stil na potpuno nov način

Elle Gutierrez (22 godine), USA – „Volim Wannabe Magazine jer je on jedan od vrhunskih izvora za otkrivanje modnih trendova i trendova o lepoti, te zato što putem vaših editorijala dobijam umetničku inspiraciju“.

9. mesto

96 Polyvore & Wannabe Magazine: Kreativne pobednice

Nežno romantična inspiracija

Jelena Srbljanin (21 godine) & Sara Srbljanin (17 godina), Beograd – “Volimo Wannabe Magazine zato što je savršen. Dopadaju nam se sve rubrike a posebno bi izdvojile one o modnim savetima i modnim trendovima”.

10. mesto

104 Polyvore & Wannabe Magazine: Kreativne pobednice

Wannabe planeta obavijena "Clair de Lune" magijom

Katarina Živanović (35 godina), Niš – “Čitam Wannabe Magazine zato što je zanimljiv, zabavan i inspirativan. Omiljene rubrike su mi: lifestyle, kultura, dizajn i umetnost. Prelistam i ostale kada imam vremena. Mnogo su mi lepi tekstovi, fotografije a editorijali koje smo koristili na takmičenju su svetski. Tri puta ura za Wannabe i samo tako nastavite”.

11. mesto

1113 Polyvore & Wannabe Magazine: Kreativne pobednice

"Once I Was You" dizajn na arapski način

12. mesto

1211 Polyvore & Wannabe Magazine: Kreativne pobednice

Elegancija i udobnost na visokim potpeticama

Gvantsa Kokoshvili (21 godina), Gruzija – “Sviđa mi se Wannabe jer je veoma moderan magazin gde mogu pronaći sve što me interesuje vezano za modu”.

Editors choice