Popularni kuvar Rudolf van Vin očigledno više ne može bez Srbije! On će treći put posetiti našu zemlju u okviru velike balkanske turneje, praveći poslastice i družeći se sa fanovima u Beogradu i Novom Sadu.

Tokom turneje, poznati kuvar obići će još i Ljubljanu, Zagreb i Sofiju.

Ove godine zvezda kanala “24Kitchen”, poznati Rudolf, stiže u Srbiju pod pokroviteljstvom ambasade Kraljevine Holandije, kako bi na najbolji način predstavio svoju domovinu na otvaranju 81. Međunarodnog poljoprivrednog sajma, koji se tradicionalno održava u Novom Sadu. Holandija je ove godine zemlja partner i odlučeno je da će Rudolfu, kao jednom od najpopularnijih Holanđana kod nas, pripasti čast da prezentuje svoju zemlju.

Rudolf 4 Ponovo u Srbiji: Rudolf van Vin

Svi zainteresovani Novosađani koji bi želeli da upoznaju Rudolfa i vide ga na delu, prvu i pravu priliku imaće 19. maja na Trgu slobode u Novom Sadu. Uz podršku Amstela, poznatog holandskog brenda koji se i proizvodi u Novom Sadu, Rudolf će uživo pripremati recepte sa pivom i govoriti o holandskoj kuhinji. Dan kasnije, 20. maja, Rudolf će nastupiti i na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu od 10 časova.

Rudolf 2 Ponovo u Srbiji: Rudolf van Vin

Rudolf van Vin obradovaće i Beograđane svojim prisustvom, i to već treći put. Ovaj popularni kuvar nastupiće 20. maja u Stadion Shopping Centru, uz podršku brenda Imlek Moja Kravica Kuhinjica.

Rudolf 5 Ponovo u Srbiji: Rudolf van Vin

Ovog puta Rudolf će demonstrirati svoje veštine u pravljenju poslastica, verujemo da će obradovati mnoge mališane, a i vi odrasli mu se možete pridružiti!

Editors choice