Fotograf Met Irvin (Matt Irwin) i nemačka manekenka Toni Garn (Toni Garrn) su udružili snage u editorijalu za decembarsko izdanje ruskog “Vogue”-a, predstavljajući elegantne kombinacije najprestižnijih modnih kuća. Nijanse bež boje preovladavaju ovim editorijalom, kao i lepršave bluze ukrašene karnerima ili dubljim dekolteima. Inspiracija za editorijal je Parižanka, te je Toni predstavljena kao nonšalantno seksi dama, sa bogatim aksesoarima i razbarušenom kosom.

Za stajling se pobrinula Darsi Baklar (Darcy Backlar), vodeći se aktuelnim trendovima koje je prilagodila temi editorijala, a od modnih kuća izdvojila je Valentino, Michael Kors, Givenchy, Dolce & Gabbana, Fendi, Hermes i Emilio Pucci.

aaaa1 Poput Parižanke: Toni Garrn za Vogue Russia

Zaboravite na skinny džins, u trendu su široke nogavice.

aaa1 Poput Parižanke: Toni Garrn za Vogue Russia

Bogata čipka je odličan izbor za najluđu noć.

a2 Poput Parižanke: Toni Garrn za Vogue Russia

Provokativni dekoltei ukrašeni ogrlicama.

aa3 Poput Parižanke: Toni Garrn za Vogue Russia

Parižanka: bezobrazno seksi, umiljata i provokativna - sve u isto vreme.

aaaaa1 Poput Parižanke: Toni Garrn za Vogue Russia

Trend pomalo neuredne kose čini svaki outfit ležernijim.

aaaaaaa Poput Parižanke: Toni Garrn za Vogue Russia

Nezaobilazni pliš i seksi smokey eyes.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Editors choice