Druženje sa Deda Mrazom, dodela paketića, zabavni park, mađioničarski trikovi, druženje sa robotima samo su deo aktivnosti u kojima su učestvovala deca zaposlenih u kompaniji Fiat Automobili Srbija u Kragujevcu, zajedno sa svojim roditeljima.

U okviru fabrike i pogona FAS-a, organizovan je sada već tradicionalni “Porodični dan” za sve zaposlene u ovoj kompaniji. Tokom osam sati, deca i njihovi roditelji imali su priliku da obiđu fabriku, dok je za one najmlađe FAS pripremio različit zabavni sadržaj. Mališani su od Deda Mraza dobili novogodišnje paketiće, uživali u magičnim trikovima mađioničara, luna parku i učestvovali u različitim edukativno-kreativnim radionicama. Muzički program ispunio je popularni ženski sastav The Frajle, dok su svi posetioci imali prilike da se fotografišu i uživaju u druženju sa vaterpolistima i košarkašima kluba Radnički, kao i sa predstavnicima Olimpijskog komiteta Srbije.

Porodicni dan u FAS u sa vaterpolistima Radnickog iz Kragujevca “Porodični dan” u FAS u

Porodični dan u FAS-u sa vaterpolistima Radničkog iz Kragujevca

“Završavamo polako još jednu uspešnu godinu u kompaniji Fiat Automobili Srbija i veoma mi je drago što jedan ovakav događaj, kao što je ‘Porodični dan’, postaje tradicionalna manifestacija u našoj fabrici. Takođe, voleo bih da svake naredne godine ugostimo još više mališana, koji će se zabaviti, družiti i naučiti nešto novo. Ovo je jedan od načina da održimo jaku vezu sa našim zaposlenima i doprinesemo pozitivnoj atmosferi u našoj kompaniji.”, istakao je Frančesko Čanča, direktor fabrike FAS-a.

The Frajle na Porodicnom danu u FAS u u Kragujevcu “Porodični dan” u FAS u

The Frajle na “Porodičnom danu” u FAS-u u Kragujevcu

Organizovanjem “Porodičnog dana” u kompaniji Fiat Automobili Srbija nastoje da zaposlenima omoguće da provedu kvalitetno i bezbrižno vreme u krugu svoje porodice.

Takođe, dečaci i devojčice su i tokom letnjeg raspusta imali priliku da borave u fabrici zajedno sa svojim roditeljima i uživaju u interaktivnim pozorišnim predstavama, kreativnim lutkarskim i slikarskim radionicama, sportskim i drugim aktivnostima, koje su trajale pet nedelja.

 

Editors choice