Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

“Porodični dan” u FAS-u

“Porodični dan” u FAS-u

Druženje sa Deda Mrazom, dodela paketića, zabavni park, mađioničarski trikovi, druženje sa robotima samo su deo aktivnosti u kojima su učestvovala deca zaposlenih u kompaniji Fiat Automobili Srbija u Kragujevcu, zajedno sa svojim roditeljima.

U okviru fabrike i pogona FAS-a, organizovan je sada već tradicionalni “Porodični dan” za sve zaposlene u ovoj kompaniji. Tokom osam sati, deca i njihovi roditelji imali su priliku da obiđu fabriku, dok je za one najmlađe FAS pripremio različit zabavni sadržaj. Mališani su od Deda Mraza dobili novogodišnje paketiće, uživali u magičnim trikovima mađioničara, luna parku i učestvovali u različitim edukativno-kreativnim radionicama. Muzički program ispunio je popularni ženski sastav The Frajle, dok su svi posetioci imali prilike da se fotografišu i uživaju u druženju sa vaterpolistima i košarkašima kluba Radnički, kao i sa predstavnicima Olimpijskog komiteta Srbije.

Porodicni dan u FAS u sa vaterpolistima Radnickog iz Kragujevca “Porodični dan” u FAS u

Porodični dan u FAS-u sa vaterpolistima Radničkog iz Kragujevca

“Završavamo polako još jednu uspešnu godinu u kompaniji Fiat Automobili Srbija i veoma mi je drago što jedan ovakav događaj, kao što je ‘Porodični dan’, postaje tradicionalna manifestacija u našoj fabrici. Takođe, voleo bih da svake naredne godine ugostimo još više mališana, koji će se zabaviti, družiti i naučiti nešto novo. Ovo je jedan od načina da održimo jaku vezu sa našim zaposlenima i doprinesemo pozitivnoj atmosferi u našoj kompaniji.”, istakao je Frančesko Čanča, direktor fabrike FAS-a.

The Frajle na Porodicnom danu u FAS u u Kragujevcu “Porodični dan” u FAS u

The Frajle na “Porodičnom danu” u FAS-u u Kragujevcu

Organizovanjem “Porodičnog dana” u kompaniji Fiat Automobili Srbija nastoje da zaposlenima omoguće da provedu kvalitetno i bezbrižno vreme u krugu svoje porodice.

Takođe, dečaci i devojčice su i tokom letnjeg raspusta imali priliku da borave u fabrici zajedno sa svojim roditeljima i uživaju u interaktivnim pozorišnim predstavama, kreativnim lutkarskim i slikarskim radionicama, sportskim i drugim aktivnostima, koje su trajale pet nedelja.

 

Editors choice