U većim Idea objektima, Mercatoru i Roda Megamarketima počela je akcija popusta na asortiman vina iz domaćih vinograda.

Idea dani vina 1 Posetite Dane vina u Idea objektima, Mercatoru i Roda Megamarketima

Kada mislimo na vino, hranu ili izlaske, uglavnom je prva asocijacija bistro ili proslava kod kuće i poneka bašta restorana. Odabrani ukus vina i pažljivo birani zalogaji hrane povešće vas u neku novu dimenziju uživanja i učiniti gastro avanturu nezaboravnom. Iz vinarije Zvonko Bogdan stižu stihovi poezije u boci, vrhunska vina harmoničnog ukusa. Raj za vinoljupce uz degustaciju delikatesa nude boce vina sorte koja rađa u plodnom kraju u kojem se spajaju blagi klimatski uticaji plavog Dunava i Velike Morave. Dobar zalogaj hrane zaliven sa autohtonim vinskim sortama Negotina i vanvremenskim ukusima Pocerine povešće vas van granica svakodnevnice.

Idea dani vina 2 Posetite Dane vina u Idea objektima, Mercatoru i Roda Megamarketima

Kako tvrde znalci čaša vina na dan savršen je recept za zdravlje. Veruje se da su ljudi koji redovno piju vino kreativniji, romantičniji i poznaju suštinu života. A da je ovaj “nektar bogova“ čaroban svedoči činjenica da i najjednostavniju zakusku čaša vina pretvara u malu svečanost.

Idea dani vina 3 Posetite Dane vina u Idea objektima, Mercatoru i Roda Megamarketima

Iskoristite Dane vina, povedite drage ljude na degustaciju i uživajte u harmoniji ukusa u većim Idea objektima, Mercatoru i Roda Megamarketima.

Editors choice