Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Poslednje dve epizode o Leinoj pobedi na Ibici!

Poslednje dve epizode o Leinoj pobedi na Ibici!

Lansirane su poslednje dve epizode o najvećem svetskom DJ takmičenju na Ibici koje, drugu godinu zaredom, organizuje Burn energy drink. One prikazuju finalnu fazu takmičenja u kojoj je naša predstavnica Lea Dobričić briljirala i osvojila rezidenturu u klubu “Privilege”.

LeaD finale Poslednje dve epizode o Leinoj pobedi na Ibici!

Zahvaljujući pobedi na Burn takmičenju, Lea radi kao DJ rezident subotom u klubu “Privilege” na Elrow žurkama i sredom u beach baru “Sands”

U sedmoj epizodi, parovi finalista treba da odsviraju jednosatne DJ setove pred vlasnicima klubova i pokažu im da su zaslužili rezidenturu. Tenzija raste jer, za neke od njih, ovo je poslednji put da nastupaju na ostrvu. Epizoda prikazuje Leinu energiju i šarm kojim je osvojila publiku.

Momenat odluke je došao i pobednici su proglašeni! Osim Lee, to su Hyena iz Poljske koji je osvojio rezidenturu u “Cafe Mambo” i Tommy Kid iz Francuske, koji će nastupati u klubu “Sankeys”. Pobednici se sele u novi stan i za njih startuje ostvarenje sna koje će trajati celo leto.

Zahvaljujući pobedi na Burn takmičenju, Lea radi kao DJ rezident subotom u klubu “Privilege” na Elrow žurkama i sredom u beach baru “Sands”, a delila je gramofone i sa superstarovima Laurentom Garnierom i Sebastianom Legerom, nastupala na čuvenom španskom festivalu Monegros i zatvorila Exit Dance Arenu sa Dejanom Milićevićem i Markom Milosavljevićem. Očekuje je i žurka sa Fritzom Kalkbrennerom u klubu “Row 14”, 18. avgusta u Barseloni, kao i brojni drugi nastupi na Ibici.

 

Editors choice