Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Poslovni stil: Dama za kojom se okreću!

Poslovni stil: Dama za kojom se okreću!

Žene ostvarene i na poslovnom planu dodatno moraju voditi računa o garderobi koju šetaju na poslu. To jeste veoma važan deo imidža, htele mi to da prihvatimo ili ne.

Predstavićemo vam haljine koje bi savršeno legle svakoj prezauzetoj dami. Savršene su, jer ih možete navući na sebe i ne razmišljajući toliko o tome uz šta se slažu, jer kombinuju se veoma lako!

Peščani sat je figura veoma zahvalna za nošenje haljina, a haljine su odlično rešenje za poslovni autfit. Posebno su aktuelne one sečene u struku, jer naglašavaju siluetu žene i dodaju na seksepilnosti. Ukoliko je hladnije, ponesite kaput ili mantil, a naravno da se visoke potpetice podrazumevaju.

Aktuelne su haljine sa cvetnim printom, jer se utapaju sa ovako zelenom prirodom i donose dašak svežine i radosti. Prsa u prsa našle su se i haljine sa takozvanim “mornarskim” printom i moramo vam reći da nas ovaj print ulepšan horizontalnim linijama posebno oduševljava.

Treba paziti pri kombinovanju, ne valja nositi pruge od glave do pete, da ne ispadne da ste umesto na posao krenule u zatvor.

Devojke, slobodno eksperimentišite sa stvarima. Ne mora autfit za posao da bude ograničavajući, samo mora biti pristojan i u granicama lepog i sa ukusom. Imajte na umu da je ta granica tanka i da malo fali da vas prozovu osobom bez stila.

U našoj galeriji našle su se i skroz bele kombinacije, kako haljine, tako i odela u beloj boji, koja se obogaćuju drugim autentičnim aksesoarima.

Nežnoroze boja je za one romantične duše, a tu su i brojne pastelne boje, za vas koje ne volite crnu.

1151 Poslovni stil: Dama za kojom se okreću! 2125 Poslovni stil: Dama za kojom se okreću! 3114 Poslovni stil: Dama za kojom se okreću! 489 Poslovni stil: Dama za kojom se okreću! 579 Poslovni stil: Dama za kojom se okreću! 657 Poslovni stil: Dama za kojom se okreću! 742 Poslovni stil: Dama za kojom se okreću!

823 Poslovni stil: Dama za kojom se okreću!
921 Poslovni stil: Dama za kojom se okreću!

1015 Poslovni stil: Dama za kojom se okreću!

Violeta Stojanović

Editors choice