Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Postani hipster u 10 lakih poteza

Postani hipster u 10 lakih poteza

1/4

Suština hipsteraja jeste u tome da se bude udobno drugačiji. Ne valja biti sasvim drugačiji, jer onda vas gledaju kao ludaka i niko vas ne kapira. To mogu da iznesu samo najjači, a smisao hipsteraja nije u tome da budete snažni i jedinstveni, već da samo tako delujete. Stoga se preporučuje umerena opskurnost i licemerno proglašavanje svega i svačega – mejnstrimom. Ko i sam postane mejnstrim uglavnom nastavi da se fura na hipsteraj, ukoliko to može da mu/joj prođe.

Elem, evo kako da postanete hipster u devet lakih koraka, jer svi znamo da je broj 10 tako otrcano mejnstrimovski ili što bi neki rekli glavnotokovski.

Babo-dedna moda

Svi će vam reći, odevajte se kao baba, deda, tetka ili kakav drugi srodnik stariji od 120 godina. To je samo delimično istinito. Retro i vintidž već su utkani u savremenu modu, pa je za istinski hipsteraj neophodno da odete korak dalje. Obiđite sve sekond hend šopove i kupite sve što vam se čini pogodno za pristojnijeg klošara. Zatim izađite iz radnje i ako neko u krugu od kilometar i po ima bar jedan isti odevni predmet kao i vi, gubite člansku kartu hipsteraja. Dakle, drugačiji po svaku cenu.

01 Postani hipster u 10 lakih poteza

Pornić-naočare

Postojale su nekad, osamdesetih godina, sunčane naočare sa tamnim staklima, plastične, okvira jakih boja. Zvali smo ih pornić-naočare. E, takve da nabavite. Zlatni okviri, ružičasta stakla, ogromne, premale, okrugle, rejban, kakve god, samo da su vam na nosu non-stop. Nemojte da se prevarite da ih nostie u kosi, to je tako prostački. Za one koji žele da ‘vataju na intelektualštinu, preporučuju se štreberske, “badi holi” naočare, one sa socijalnim ramovima od šarene plastike ili od pune crne plastike. Još ako ih polomite po sredini, pa zalepite hanzaplastom, ijao… nigde većeg hipstera od vas.

02 Postani hipster u 10 lakih poteza

Editors choice