Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Potpuno besplatne (i zabavne) stvari koje možeš raditi u Evropi

Potpuno besplatne (i zabavne) stvari koje možeš raditi u Evropi

1/3

Da je putovati besplatno ja zaista ne bih bila sada ovde sa tobom! Toliko volim da putujem, toliko uživam u otkrivanju novih destinacija da je to zaista teško objasniti. Uostalom, ako si ovde, verujem da delimo istu strast prema putovanjima! Ipak, da se vratim na početak – putovanja nisu besplatna. Nažalost. Ali zato, gde god da se nađeš u Evropi, zaista postoje stvari u kojima ćeš uživati, a koje su potpuno besplatne! Ne veruješ? Onda, krenimo zajedno u otkrivanje znamenitosti starog kontinenta.

Amsterdam

Patike na noge i kreni u jednu od besplatnih tura po Amsterdamu (da, šetnja je u pitanju) kako bi istražila baš svaki kanal, saznala gde možeš da kupiš najbolju kafu, ali i čula do sada neispričane priče iz istorije. Bitno je da svoje mesto rezervišeš na vreme jer su ove free ture jako popularne. Osim toga, ovaj grad nudi toliko besplatnih uzoraka, ono, svega! O da, mislim na hranu. Na gotovo svakoj pijaci možeš pronaći nešto što možeš da grickaš, a naročito su popularni sirevi. Njam! U ovom gradu je i te kako poznat Rijksmuseum, nacionalni muzej umetnosti. Naravno, moraćeš da platiš da bi ušla unutra, ali njegovo dvorište je otvoreno za sve i podjednako je veličanstveno, naročito leti.

amsterdam Potpuno besplatne (i zabavne) stvari koje možeš raditi u Evropi

Beč

Ako želiš da posetiš Beč i vidiš ovaj grad u najlepšem svetlu, onda ga obavezno poseti u vreme praznika (dakle, eto plana za kraj godine!) kada je sve okićeno i – prelepo! Njihovi božićni vašari su zaista fascinantni, a vazduhom se šire mirisi medenjaka i kuvanog vina. Potpuno besplatno uživanje svim čulima! Ipak, daleko od toga da leti ne možeš da uživaš u čarima Beča. Leti se veliki broj kafića i spoljašnjih prostora pretvara u bioskope na otvorenom, te možeš “isprobati” i njihovu verziju filmskog maratona.

bec Potpuno besplatne (i zabavne) stvari koje možeš raditi u Evropi

Editors choice