Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Povio: Podeli svoju tačku gledišta

Povio: Podeli svoju tačku gledišta

Danas sa vama delim novu aplikaciju za mobilne telefone pod nazivom Povio.

Zašto? Pa, ima mnogo razloga, ali pretpostavljam da je najbitniji što je ideja za aplikaciju zapravo potekla od jednog mog prijatelja – Matevž Peteka, i takođe, zato što je aplikacija prezabavna. Ja koristim sve – od Instagrama, Twittera, do Pinteresta i ostalih… ali, kažem vam, Povio je zasigurno sledeće veliko ime u svetu društvenih aplikacija!

Pronašla sam aplikaciju koja se pokazala veoma korisnom za održavanje kontakta sa prijateljima koji žive u inostranstvu. Možete da osetite da ste blizu jedni drugima, čak i pored toga što ste miljama daleko! Umesto što ćete pisati poruku i pitati prijatelje šta rade baš u tom trenutku, vi ih samo pingujete i potrebno im je svega tri sekunde da vam odgovore slikom (pov) i znate šta da kažete… slika vredi hiljade reči.

povio Povio: Podeli svoju tačku gledišta

Isprobajte Povio

Povio je: 

Vođen zahtevima/naredbama – prijatelji će vam tražiti da delite, pa je prirodno da odgovorite i da ne osećate kao da se hvalite.

Brz – potrebno je samo tri sekunde da odete od zaključanog ekrana do uslikane fotke onoga što je pred vama.

Povezan sa svima – nakon što ste podelili fotku, možete da pingujete prijatelje ponovo i sada je njihov red da sa vama podele svoju sliku preko POV-a.

Povio nije mesto gde morate da se dokazujete. Fotke ne moraju da vam budu kul i premoderne. Jednostavno, delite ono što radite s prijateljima jer je neko s druge strane želeo da bude deo te atmosfere.

Dakle, isprobajte ovu aplikaciju i ne zaboravite da ispričate prijateljima o svom novom iskustvu, jer će na taj način vaše iskustvo biti mnogo bolje.

Posetite Povio!


Maja Rotovnik voli sve stvari koje čine život lepši. Svoju strast deli na svom blogu Mikstejp, i više ste nego dobrodošli da zavirite na njega i bolje upoznate njegovu autorku. Voli da provodi vreme sa prijateljima, uživa u dobroj knjizi i filmu.

Editors choice