5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Poza 69 – da li ikome stvarno prija

Poza 69 – da li ikome stvarno prija

1/2

Ko li je izmislio tu neudobnu, neugodnu i nedelotvornu pozu za obostrano pružanje i primanje oralnog zadovoljstva, dabogda se do kraja sveta u svim inkarnacijama zadovoljavao samo na taj način. A to je mnogo strašna kletva, zato što čuvena šezdesetdevetka ne vozi od početne stanice uzbuđenja do okretnice na orgazmu. Ona ne vozi nikuda, ne stiže nikuda i šlajfuje u mestu.

Malo obostranog laptanja može da posluži u predigri, ali svaka žena bi se pre opredelila za ljubljenje i manuelnu stimulaciju, nego za ovaj čudovišno neugodan položaj.

Ne znam šta se tu muškarcima sviđa i da li im se stvarno sviđa, ili prosto misle da je to super porno, pa samim tim i super popaljivo, ali poza 69 vas prvo dovede u nepriliku u smislu, kako prići partnerovim genitalijama?

poza u seksu1 Poza 69 – da li ikome stvarno prija

Da li ona treba da legne i raširi noge, dok on opkoračuje njenu glavu, parkirajući joj testise na nos i uranjajući u njena usta pod totalno pogrešnim uglom u kome rizikuje da ga zubi neprijatno dokače? Ili je zgodnije sa strane, pri čemu će ona relativno lako doći ustima do njegovog penisa, osim što će morati malo da iskrivi vrat, a verovatno će joj i utrnuti ruka, kojom pridržava glavu, dok će on, ako je dosta viši od nje morati i da se pridržava i da se savija, dok ona gornju nogu održava u stanju levitacije, pokušavajući da mu omogući pristup?

Ah, gde ima volje ima i načina, ali zašto bi neko voleo da se onoliko namuči i da ništa ne uradi? Mislim, ne mislite valjda da tu neko uspeva da svrši?

Editors choice