Vodič za kožu koja ne stari: Sve što treba da znaš kako bi uvek izgledala mladoliko

Nedeljni horoskop : 24. mart- 30. mart

5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Poznate ličnosti u Srbiji na Instagramu podržale adidas Originals

Poznate ličnosti u Srbiji na Instagramu podržale adidas Originals

Po uzoru na poznate ličnosti širom sveta i kod nas je Instagram postao jedna od najkorišćenijih društvenih mreža za brojne muzičare, glumce i spotiste. Trenutno je na Instagramu aktuelna domaća kampanja za novu kolekciju adidas Originals ZX Flux patika, a svoju podršku fotografisali su i postovali: Sara Jovanović, Marija Kilibarda, Ivana Maksimović, Gru, Struka, Jelisaveta Orašanin, Bojan Perić, Nikola Demonja… Uz pomoć hashatag-a #zxfluxbelgrade mogu se videti njihove kreacije, ali i postovi drugih adidas fanova u Srbiji. Tim povodom kreiran je i video snimak dostupan na YouTube mreži.

Poznate ličnosti u Srbiji na Instagramu podržale adidas Originals Sara Jovanovic  Poznate ličnosti u Srbiji na Instagramu podržale adidas Originals

U svim adidas radnjama u Beogradu može se besplatno preuzeti ZX Flux dizajnerski ram uz koji svako može da napravi svoj idealni dizajn patike, fotografiše telefonom i podeli svoju kreaciju na Instagramu sa haštagom #zxfluxbelgrade uz tagovanje @adidassrbija. Najkreativnije očekuju brojne nagrade, od adidas garderobe i unikatnih patika, do poziva na adidas žurku!

Poznate ličnosti u Srbiji na Instagramu podržale adidas Originals Ivana Maksimovic  Poznate ličnosti u Srbiji na Instagramu podržale adidas Originals

Adidas Originals za sve ljubitelje originalnih retro-urbanih modela donosi ZX Flux, atraktivne patike sačinjene od jednog komada tkanine, lagane za nošenje i lake za održavanje, spoj sportskih vrednosti i najnovije tehnologije.
Vraćajući se osnovnom ZX modelu ova patika evocira upravo stari dobri osećaj. Kontrastne šare u isto vreme oslikavaju jednostavnost i kompleksnost. Oslanjajući se na trkačko nasleđe, ZX Flux koristi ZX tehnologiju i stabilno ojačanje na peti, ali i pored toga patike imaju moderan izgled sa upečatljivom kombinacijom boja i tkanina ističući njihovu prefinjenu siluetu.

#zxflux
#zxfluxbelgrade

Editors choice