Cela Srbija uključila se u humanitarnu akciju prikupljanja novčane pomoći za osmogodišnju Tijanu Ognjanović kojoj je hitno potrebna transplantacija srca. Za operaciju, koju je zbog delikatnosti moguće uraditi jedino u Hjustonu (SAD), novac su, kao pomoć dale mnogobrojne ličnosti iz sveta sporta, muzike i umetnosti. Pomoć je i dalje neophodna. Akcija se nastavlja!

U akciju za pomoć maloj Tijani uključio se i KK Cerak koji će u nedelju 14. aprila u 11h u Osnovnoj školi  “Ujedinjene nacije “ organizovati humanitarnu utakmicu između trenera KK Cerak i ljudi iz javnog života. Do sada su se ovoj akciji odazvali: Mateja Kežman, Gru, Bane MVP, Milan Kalinić, Andrej Kulundžić, Vlada Vuksanović, Marko Bulat, Bogdan Obradović, Luka Tešanović, Marko Đurovski, Dario Ćirić, Bane Sunshine, Marko Luis MaraQYa, Goran Grbović i drugi.

rep tijana fond Poznati igraju košarku za Tijanu

Pomozimo Tijani

U pauzama publiku će zabavljati čirlidersice iz OŠ “Ivo Andrić” , škole koju Tijana pohađa.

Voditelji programa su Miljan Miličević TV Prva i Dejan Kontić Radio S.

Za utakmicu neće biti moguće kupiti ulaznice, već će se na samoj utakmici nalaziti kutija za dobrovoljne priloge. Dobrovoljni prilog možete uplatiti i na dinarski račun  205-9011004816395-73.

Editors choice