Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Kako da budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku?

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Pozorišni vremeplov

Pozorišni vremeplov

logo pozorishnog vremeplova1 Pozorišni vremeplov

Dvodnevni događ “Pozorišni vremeplov”, čiji je generalni pokrovitelj UŠĆE Shopping Center, održaće se 11. i 12. juna na platou ispred UŠĆA u periodu od 14 do 18h. Ovaj događaj namenjen je deci uzrasta od pet do dvanaest godina, pokrenut je inicijativom studenata prve godine Fakulteta dramskih umetnosti i za cilj ima da pozorište “iznese na ulicu”, približi ga deci i da na zabavan i edukativan način upozna decu sa značajnim periodima u istoriji svetskog pozorišta.

U okviru glavnog programa, na šest scena koje će se nalaziti na platou ispred UŠĆE SC, posetioci će imati prilike da vide skečeve u trajanju od petnaest minuta koji će predstaviti istoriju pozorišne umetnosti. Šarenom scenografijom, adekvatnim kostimima i tekstom koji će biti adaptiran za decu svaki od skečeva oslikavaće neku od epoha. Tako bi deca mogla da gledajući hronološki poređane predstave od antičkog teatra, preko teatra srednjeg veka, comedie dell’arte, Šekspira, Molijera, pa sve do savremenog teatra, uživaju u najznačajnijim delima za istoriju svetskog pozorišta i drame, upoznaju se sa njima i zavole ih.

Pored glavnog, posetioce očekuje i veoma zanimljiv prateći program, koji će biti sačinjen od niza interaktivnih aktivnosti koje uključuju kvizove, slikarske radionice i razna takmičenja namenjena deci.

Kroz ovaj događaj  tim Pozorišnog vremeplova želi da na zabavan i edukativan način deci ponudi kvalitetan sadržaj i doprinese stvaranju i razvijanju kulturnih navika od malih nogu.

Editors choice