Na Grandovom festivalu… Šta? Mislite da ne moram dalje da komentarišem? Sačekajte trenutak. Znači, na Grandovom festivalu imali smo priliku da čujemo najnoviji hit pod naslovom “Fejsbuk”. Pesmu izvodi dobro poznati, Zek-zek-da l’ dumrem, Gagi Bend. Oni su zaista zagrejali atmosferu na ovom festivalu. A baš sam se pitala da li može gore… To mi je za nauk, bolje da ćutim. U pesmi se govori o fejsbuku i sa pravom su se tviteraši pobunili:

Ivana: “Ne mogu da verujem, pa Twitter je, ono kao, sto puta bolji, nije pravedno, Facebooku je posvećeno mnogo pesama, hoćemo mi pesmu za Twitter!”

Verujte mi, da sam na vašem mestu, razmislila bih o toj izjavi.

Elem, na sceni su bile dve fejsbuk dame, koje su izvodile nešto što je verovatno trebalo da podseća na ples i, naravno, dva vodeća vokala ovog benda koji su se veselo kretali u ritmu muzike.

Da vam ne bih sada prenosila svoje nimalo pohvalne utiske (došlo mi je da ugasim Facebook momentalno), ostaviću vas da uživate u čarima ove… hm… hm… pesme?

P.S. “Stručni žiri” i publika složili su se sa mnom – ova kompozicija nije prošla u dalje takmičenje.


Marina Marinković ne može da zamisli dan bez smeha, sarkazma i prijatelja. Voli Španiju, modu, mamu, poeziju i prozu, dobru organizaciju i Vladu Georgieva. Planira da se bavi novinarstvom kad poraste. “Don’t get confused between my personality & my attitude. My personality is who I am, my attitude depends on who you are.”

Editors choice