Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Pravila za nošenje crvenog karmina

Pravila za nošenje crvenog karmina

1/2

Lično, obožavam crveni karmin! Uz nekoliko slojeva maskare, to je sve što mi je potrebno od šminke kada izlazim u grad. Tako je, verovatno, i kod mnogih drugih devojaka, jer crveni karmin ne možete da ne volite! Smeo je, upečatljiv, otmen. Ipak, postoje i problemčići u vezi sa njim, jer je upravo kod ove boje ruža najlakše uočiti grešku. Sledite ova jednostvna pravila i nećete doći u situaciju da vam neko sa zgroženom facom kaže: Skidaj to!

Prvo pravilo je, naravno, odabrati pravu nijansu crvene. Eh, kada bi postojala samo jedna boja koja bi svima odgovarala bilo bi nam lakše! Ovako, imamo svetlije i tamnije nijanse, one koje vuku na narandžasto, pink, čak i na plavičasto, sjajne karmine, mat… Tako da, pomirite se sa tim da biranje odgovarajućeg karmina može potrajati u nedogled. Neki vam se može dopasti na izgled, ali kada ga namažete to može biti propast! Zato uvek povedite nekog ko vam iskreno može reći kako vam ta boja stoji, a u krajnjem slučaju, posavetujte se sa profesionalcem.

Dalje. Obavezno, obavezno koristite olovku za usne! Nema ničeg goreg od karmina koji je sa strane umrljan, prelazi liniju usana i slično. Pa ne želimo da budemo klovnovi! Nijansa olovke bi trebalo da se slaže sa nijansom karmina, a kada lepo oivičite usne, četkicom polako namažite karmin i pazite na linije.

crveni karmin Pravila za nošenje crvenog karmina

Crveni karmin je uvek u modi

Sledeća stvar na koju bi trebalo obratiti pažnju je odeća. Crvene usne su same po sebi upečatljive, tako da ne morate nositi, na primer, i crvenu odeću. Neki detalj da, ali možda bi bilo bolje odabrati nešto crno, haljinu ili odelo. Kožna jakna i dobar džins takođe odlično idu uz crveni karmin ako volite rokerski stil. Animal print takođe može doći u obzir, ali samo po neki detalj, bez preterivanja! Pink boja, ne, ne i ne! Ako oblačite trenerku, najobičniji sjaj za usne će biti dovoljan, nikako karmin!

Editors choice