Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Praznična DIESEL Hardcore kolekcija

Praznična DIESEL Hardcore kolekcija

Nova praznična kolekcija italijanskog premium brenda DIESELHave a hardcore holiday, koja označava zagrevanje za predstojeće modno proleće, ispraćena je posebnom kampanjom za koju je, pored dizajna modela, zaslužan modni direktor Nikola Formiketi. Glavna inspiracija za novu kampanju i modele bio je život u studentskom kampusu.

Ključni komadi za praznike u duhu DIESEL-a predstavljaju nesvakidašnji miks stilova Preppi Rock, Tattoo i Black Carpet, te uključuju sportske jakne i džempere, printovima ukrašene svakodnevne modele i subverzivne klasične komade za večernje prilike. Dominira tamna paleta boja, kolekcija meša smele dizajnerske ideje sa DIESEL prepoznatljivim džinsom.

“Inspiracija je sve o studentskom životu u kampusu i van njega – u centru pažnje su ljudi koji nikada nisu išli u školu, hvatači krivina ili crne ovce koledža. Modeli su evolucija kolekcije jesen/zima 2014, a DNK je DIESEL denim, koža i military elementi koji su sveprisutni i u kombinaciji sa jakim pop i sportskim stilom kao i bojama”, rekao je Formiketi.

Praznična kolekcija dostupna je i u DIESEL STORE-u u Beogradu, Ušće shopping center.

praznicna diesel hardcore kolekcija 1 Praznična DIESEL Hardcore kolekcija praznicna diesel hardcore kolekcija 2 Praznična DIESEL Hardcore kolekcija praznicna diesel hardcore kolekcija 3 Praznična DIESEL Hardcore kolekcija praznicna diesel hardcore kolekcija 4 Praznična DIESEL Hardcore kolekcija praznicna diesel hardcore kolekcija 5 Praznična DIESEL Hardcore kolekcija

Editors choice