5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Predstavljena nova kolekcija nakita brenda Ines Atelier u restoranu “Dijagonala 2.0”

Predstavljena nova kolekcija nakita brenda Ines Atelier u restoranu “Dijagonala 2.0”

U vrlo maštovito osmišljenoj scenografiji, s konceptom gozbe, nakit je postavljen kao hrana na velikom stolu za kojim su sedele manekenke u kreacijama Ines Janković. Ovako drugačiji pristup prezentaciji kolekcija je oduvek bio karakterističan za Ines Atelier.

Prisutni gosti bili su u prilici da prvi vide komade koji će svoju evropsku premijeru doživeti u januaru 2014. u Parizu, na sajmu Who’s next.

Među gostima našle su se brojne dame i gospoda iz kulturnog i javnog života: glumice Nataša Niniković, Jelena Gavrilović i Irma Milović, Tijana Todorović, koja je puštala muziku, zatim Irena Mišović, Duška Jovanić, Dragana Ćosić, Jasmina Holbus i koleginice Iva Stefanović i Jelena Stefanović, Đule Van Gogh, Voja Aralica, Goran Jevtić, Nenad Radujević, Ashok Murty, Miloš Pavlović i mnogi drugi.

Jasmina Holbus i Ines Janković Predstavljena nova kolekcija nakita brenda Ines Atelier u restoranu “Dijagonala 2.0”

Jasmina Holbus i Ines Janković

Nova kolekcija nakita sadrži dve linije:

Prvu liniju čine komadi izrađeni od Swarovski kristala, upredenih traka, svilenih gajtana i metalnih komponenti. Bogat kolorit, masivan izgled, atraktivan dizajn daju ono što odlikuje ovaj nakit, tzv. statement jewellery.

Druga linija predstavlja kontrast prvoj; karakteriše je minimalistički dizajn, u vidu svedenih formi i pročišćenih linija. Ines je u izradi ovog dela kolekcije koristila mahom metalne delove u kombinaciji sa poludragim kamenjem.

Miloš Nadaždin Predstavljena nova kolekcija nakita brenda Ines Atelier u restoranu “Dijagonala 2.0”

Miloš Nadaždin

Osim u beogradskom showroom-u u Dositejevoj 22/2, nakit sa potpisom INES Atelier se može kupiti i u Hrvatskoj, kao i na čuvenom sajtu Caratime.com, koji pokriva Evropu i SAD. Za narednu godinu, u planu je ekspanzija na evropsko tržište i saradnja sa vodećim showroom-ovima.

Kao i prethodna, i 2013. godina je za Ines Janković bila izuzetno uspešna. Prikazala je kolekciju za sezonu proleće/leto 2014, pod nazivom Glow, revijom u Sava centru. Sa ovom kolekcijom Ines je bila i u Njujorku, gde je uradila lookbook, koji je fotografisala Milena Rakočević, a kolekcija je prikazana na nedavno završenim nedeljama mode u Zagrebu i Ljubljani.

Nataša Ninković Predstavljena nova kolekcija nakita brenda Ines Atelier u restoranu “Dijagonala 2.0”

Nataša Ninković

Odeću i nakit Ines Janković možete pronaći u njenom showroom-u INES Atelier na Dorćolu koji već punu godinu dana postoji na uglu Jovanove i Dositejeve ulice (na adresi Dositejeva 22/2).

Editors choice