1/2

Sinoć je u prepunom Sava Centru premijerno prikazan film “Pedeset nijansi -Siva”. Većina gledalaca su već uveliko bili fanovi E L Džejmsine trilogije koja je postala jedna od najpoznatijih i najbrže prodavanih serijala sa preko 100 miliona prodatih kopija na 52 jezika širom sveta.

Premijera filma 50 nijansi siva u Beogradu 5 Premijera filma Pedeset nijansi  Siva u Beogradu

Glavne uloge Kristijana Greja i Anastazije Stil, koji su postali ikone milionima čitalaca, poverene su Džejmiju Dornanu i Dakoti Džonson.

U režiji Sem Tejlor-Džonson, ova erotska i autentična ljubavna priča autorke E L Džejms, vodi nas duboko u bogati i misteriozni svet koji istražuje kompleksnost muško-ženskog odnosa i granice do kojih smo spremni da odemo i da se nekome predamo.

Premijera filma 50 nijansi siva u Beogradu 4 Premijera filma Pedeset nijansi  Siva u Beogradu

Pored Dornana i Džonsonove, tu su još i Luk Grajms kao Eliot, Kristijanov brat, Viktor Rasuk kao Hose, Anastazijin drug, Eloiz Mamford kao Kejt, Anastazijina najbolja drugarica i cimerka, Maša Gej Harden kao Kristijanova majka, Rita Ora kao Mia, Kristijanova sestra, Maks Martini kao Tejlor, Kristijanov telohranitelj, Kalum Kit Reni kao Rej, Anastazijin očuh, Dženifer Ele kao Karla, Anastazijina majka i Dilan Nil kao Bob, Karlin muž.

Premijera filma 50 nijansi siva u Beogradu 8 Premijera filma Pedeset nijansi  Siva u Beogradu

Editors choice