U kakvoj su vezi točno Severina i Brad Pitt? Gotovo u nikakvoj, što ćete otkriti čim poslušate riječi njenog novog zaraznog budućeg ljetnog hita. “Brad Pitt“ prvi je singl Severininog nadolazećeg albuma, najavljenog za jesen ove godine, kojeg tisuće fanova najpopularnije pjevačice na ovim prostorima s nestrpljenjem očekuje.

Da ima izvrstan sluh i osjećaj za nanjušiti hit, Severina je dokazala i ovom pop-house pjesmom, surađujući na istoj sa provjerenim dvojcem: kompozitorom Filipom Miletićem i tekstopiscem Milošem Roganovićem, popularnim “aspirincima“. Istaknula ih je kao talentirane, nadarene i dobre suradnike. Poigrala se sa glazbenim žanrovima, ubacila violine s prizvukom irskog folklora i na to sve dodala pitak i zabavan tekst poput “od 150 njih, 100 s tobom bi radile to“.

Nevjerojatno plesna, zarazna pjesma našla je put do srca slušatelja u rekordnom roku, samo nekoliko sati nakon objavljivanja na njenoj službenoj stranici na Facebooku. Inspirirana onim što danas žari i pali svjetskim top ljestvicama, melodija “Brad Pitt“ ponosi se svjetskom produkcijom. Kao i uvijek do sada, Severina je za veliki comeback izabrala nešto novo i drugačije od onoga što je prethodno nudila svojoj publici.

d2dca1576377fd852b431b81852997a2 700x550 Premijera pesme: Severina “Brad Pitt“

Kako će sve to skupa izgledati uživo i koliko brzo su je slušatelji prihvatili, vidjet ćemo nakon samo 24 sata od premijere pjesme, kada će ju Severina premijerno izvesti u finalu “Big Brother“-a.

Do tada, ne preostaje vam ništa drugo nego pritisnuti “play” i sa Severinom nabrojati do tri!

Pesmu možete poslušati ovde!

Kako se vama sviđa “Brad Pitt“?


Andrea Kljajić je studentica prava, provincijalka pod svjetlima velegrada, kozmopolit otvorenog srca i uma, serijski monogamna ovisnica o ljubavi, zaljubljenik u poeziju Miroslava Antića, gracioznost Audrey Hepburn i filozofiju Jean Paul Sartre-a. Ona je vječiti sanjar inspiriran pisanom riječi i ostarit će u kutiji modnih časopisa, knjiga, CD-a i cipela.

Editors choice