Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Premijera spota: Beyoncé “Party”

Premijera spota: Beyoncé “Party”

Ne očajavajte – danas apsoultno nije sramota ne znati koji je aktuelni singl Bijonse Nouls (Beyonce Knowles). Jer, čini se da se i sama tridesetogodišnja pevačica premišlja pri odluci koje tržište pre da osvoji, te je rešila da u ovom mesecu našim ekranima zavlada uz pomoć čak tri spota za različite pesme sa albuma “4“. Posle realizovanih ekranizacija za singlove “Countdown“ i “Love On Top“  na red je došla i pesma “Party“ i spot koji je snimljen pre nekoliko meseci, ali koji je iz nepoznatih razloga bio “na čekanju“ zbog vizuelnih rešenja za gorepomenute dve pesme.

slika01 Premijera spota: Beyoncé Party

Dve trećine grupe “Destiny’s Child“ znaju kao se “partija“

Fotografije sa snimanja ovog spota obišle su selebriti blogove još vrelih avgustovskih dana i na taj način bile materijalni dokaz gostovanja u spotu manje poznate sestre Nouls (Solanž) i Keli Rouland (Kelly Rowland), jedne od članica grupe “Destiny’s Child“. Samu pesmu “Party“ u originalu zajedno sa Bijonse izvodi Andre 3000, deo “Outkast“ dvojca, dok na remiks verziji gostuje reper koji se tek probija na hip-hop tržište – Džej Kol (J. Cole). Prizvuk old school r’n’b-a i nešto slabiji refreni osnovne su karakteristike ove pesme koja dosta neprimetno sempluje hit iz osamdesetih “La Di Da Di

Voleli je ili ne, popela Vam se na glavu ili ne, morate videti šta je novo spremila jedna od najvećih mejnstrim muzičkih zvezda današnjice. Ne dao bog da se na nekom partiju povede priča o ovom “Party“-u, a da niste u toku!


Aleksandra Gavrilović je diplomirana novinarka iz Novog Sada sa budućom diplomom mastera teorije kulture. Drugi kažu da šarmantno dozira cinizam, a ona dodaje da joj ni sarkazam nije stran. U koncertima uživa samo iz prvog reda. Ima nemilosrdno oko za naslovne strane modnih časopisa. Ponosno nikada neće odrasti. I ne voli da priča o sebi u trećem licu.

Editors choice